28. huhtikuuta 2011

Neuvolasta...

...lyhyesti, poika on kasvanut hyvin!

Paino: 3875 g
Pituus: 51 cm
Päänympärys: 36,5 cm

Pojalla oli kaikki hyvin ja normaalisti, ja sai erikoismaininnan hyvästä ihosta. Neuvona tuli minulle, että täytyy muistaa syödä ja juoda tarpeeksi, sillä muuten rintamaitoa ei välttämättä tule tarpeeksi. Kuitenkin rintamaidon tarve lisääntyy koko ajan mitä enemmän poika kasvaa. Olen yleisesti aika huono syömään, ja nyt vielä kun suurin osa ajasta menee vauvan hoitoon niin saatan havahtua neljältä iltapäivällä, huomaten että olen syönyt vain muutamia viinirypäleitä. S:n täytyy olla muistuttamassa mulle että täytyy syödä, joten nyt minun täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni!

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mä juon varmaan yli neljä litraa laimeaa mehua päivässä... Jano on kokoajan ihan kamala. :| Ja syöminen meinaa kans unohtua. Varmaan siksi, kun väsyttää niin paljon, kun yöllä unet on parin tunnin pätkissä.

    VastaaPoista
  3. Täällä kanssa ongelma ton syömisen muistamisen kanssa. Ja kun ei oo nälkä niin ei tuu syötyä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!