24. huhtikuuta 2011

kahden viikon juhlaa!

Tänään illalla kello 22:28 meidän Möykkymme täyttää 2 viikkoa. Saa nähdä keksitäänkö jotakin miten juhlistaa tätä. Pääsiäispyhät on mennyt aikalailla sukuloidessa. Perjantaina oltiin mun mummon luona, jossa oli serkut, tädit, enot, siskot sun muut syömässä. Kuvassa neljä sukupolvea: mummo, äiti, minä ja möykky.


Lauantaina oltiin S:n äitin luona syömässä, seurana S:n isovanhemmat ja siskot ja kissat ja koirat. Illemmalla lähdettiin kylille pelaamaan korista ja nautiskelemaan keväisestä säästä. Illalla katsottiin leffaa kotona kunnes (minä) nukahdettiin sohvalle.

Möykky on myös päässyt kokeilemaan mahtavaa vekotinta nimeltä Tutti. Ja hyvin se tykkää sitä lutkuttaa, mikä on helpotus sillä ei tarvitse kokoajan olla tissiä tarjoamassa.


Meidän pojassa on huomattu seuraavia piirteitä:
- nukkuu paljon, mutta välillä iltaisin on vaikea nukahtaa
- tykkää viettää aikaa auton turvakaukalossa
- rakastaa huomiota!
- kylpeminen on hauskaa, mutta kylvyn loputtua on kylmä ja pitää tehdä se isälle ja äitille kovin selväksi (huutamalla)
- meillä ei huudeta usein, pelkästään vatsakipua ja joskus nälkää
- peiliin katsominen on kivaa!
- isän sylissä on helppo olla hiljaa
- syödään paljon ja hitaasti, sekä nautitaan tissistä suussa imemättä sitä
- puklaa harvoin ja valitusti silloin kun alla ei ole harsoa
- on hauskaa tehdä ilmeitä ja näyttää kieltä
- hikkaa esiintyy erittäin useasti
- ulkoilu on kivaa ja vaunuissa viihdytään montakin tuntia


Tänään lähdettiin Rantaraittia pitkin kävelylle, määränpäänä Matinkylän ranta jossa ensin laiturin päässä nautsikeltiin kesästä ja (erittäin!) hyvästä säästä, jonka jälkeen äiti tuli käymään kahvilla. Sen jälkeen matka jatkui takaisin kotiin. Yhteensä oli kolmen tunnin ulkoilulenkki joka teki hyvää! Valitettavasti minä (tyhmä) huomasin vasta matkan varrella että kamerasta oli akku loppu, joten en saanut yhtään kuvaa. Harmitti aika paljon sillä maisemat Rantaraitin varrella ovat tosi hienot, ja tänään upea sää olisi tarjonnut mahtavat puitteet valokuvaukselle.

3 kommenttia:

  1. Pakko tulla varottamaan että elä jätä vauvaa yksin vaunujen kanssa ulos kun tuuli voi tarttua vaunujen koppaan ja kaataa vaunut. Joku vauva oli kuollu kun nuin oli käyny. :(

    VastaaPoista
  2. :D meillä on samanlainen tutti!!

    Ihana poika <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!