15. huhtikuuta 2011

Ensimmäiset päivät ja napa!

Ollaan oltu nyt kaksi päivää kotona, ja kaikki on mennyt hyvin. Möykky on tyytyväinen, nukkuu päivät ja valvoo yöt. Onhan se harmi että rytmi menee juuri väärinpäin, mutta joka yö on helpompi kuin edellinen, joka yö saadaan enemmän unta. Eilen ulkoiltiin ekaa kertaa, ja tosi hyvin meni! Möykky nukkui kiltisti vaunuissa ja viihtyi.


Ulos lähdössä tyytyväisin mielin

Möykky on jo saanut ensimäisiä vieraitakin kotiin, molemman kummit ovat käyneet ja eilen tuli isomummi katsomaan. Tänään vuorossa ovat S:n äiti ja mun äiti. S:n äitin mukana tulee myös uusi TV jota ollaankin odotettu tuon vanhan tilalle. Vaikka S niin kovasti uhosi ettei alle 40 tuuman telkkaria tule, niin päädyttiin silti hankkimaan 32 tuumaisen, ja se kelpaa mainiosti.


Kummitädin lahjahousut pääsi heti käyttöön

Eilen yön aikana huomasin yhtäkkiä vaipanvaihdon aikana että napa on irronnut! En kylläkään sitä mistään löytänyt, mutta aamulla se löytyikin yöpuvun sisältä. Möykky on saanut tosi söpön kivan napan. Ja suloisen pullean mahan kuten kuvasta näkyy.



Olen myös ahkerana aloittanut raskauskilojen karistuksen, joka onnistuu hyvin karkkia ja hedelmiä syödessä. En siis ota kovaa stressiä asiasta, sillä kiloja on tiputettavana suht vähän. Raskauden kokonaispainonnousu jäi siis yhteentoista kiloon, ja synnytkysen kuuden kilon poistumisella pudotettavaksi jää siis viitisen kiloa. Tänään vuorossa oli aamujumppa: kaksi kertaa viisi minuuttia reisi-peppu jumppalaiteella. Kunhan uskallan pikkuhiljaa lähteä yksin vaunuilemaan, suunnitelmaan liittyy myös tunnin kävelylenkki päivässä, mutta toistaiseksi se saa jäädä yhteisiin mahdollisiin ilta/viikonloppu -kävelyihin S:n kanssa, sillä rohkeus ei riitä yksin ulos lähtemiseen. Reisi-peppulaitteella koitan jaksaa myös "Salkkareiden mainoskatko" -jumppaa päivittäin.

4 kommenttia:

 1. voi miten suloinen pikkuinen!!♥

  VastaaPoista
 2. Miten te nyt jo pikkunyytin kanssa olette ulkoilleet? Eikös sitä suositella, että pitäis pari viikkoo olla ikää ennen ulkoiluja..?

  VastaaPoista
 3. Neuvolasta sanottiin vain, että nyt kannattaakin ulkoilla kun on hyvät säät, muttei saa liian pitkiä aikoja viipyä. :)

  VastaaPoista
 4. ihana vauva! en millään jaksais enää odotaa hetkeäkään et meijänki oma syntyis <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!