5. huhtikuuta 2011

Asiat järjestyksessä!

Tänään kävin neuvolassa, ja kaikki oli hyvin. Verenpaine oli hieman noussut, mikä on hyvä juttu, paino tippunut viime viikosta 0,2kg ja vauvan pää on nyt täysin kiinnittynyt ja laskeutunut. Sydänäänet hyvät. Eli odotus jatkuu.

Neuvolan jälkeen piipahdin Tiimarissa, josta mukaan tarttui vähän askartelusälää ristiäiskutsuja varten, koskaan kun ei voi olla liian ajoissa. Pyörin parit alennuskaupat läpi muttei löytynyt mitään. Vaatteita 'normivartalolle' en viitsi vielä kattella, eikä äitiysvaatteita enään kannata. Vauvanvaatteita on jo ihan liikaa joten ei niitäkään sitten tehnyt mieli sen enempää hypistellä. Postiluukusta kolahti taas uusi Kaksplus-lehti joten sain sopivasti lounas seuraa. Ihana mahtilounas piti sisällään perunaa, salaattia ja kananmunaa, paistettua sipulia ja porsaan pihviä maustevoilla. Nyt lounaan jälkeen alan miettimään tuota ristiäisjuttua hieman enemmän ja askartelemaan kutsukortteja.


Ja(äitille) tiedoksi, otin vihdoin napakorun pois. Koska se meni liian kipeäksi vaikka tämä maasta taivaaseen nettikaupassa ylistetty 'raskausajan napakoru' ei todellakaan ollut niin mahtava. Nyt napa märkien toivon että reikä pysyy auki nämä viimeisen päivät tai viikot jotta en joutuisi uudestaan käydä sitä lävistämässä. Toki kolme ja puoli vuotta se on jo tuossa ollut, joten uskon ette se ehkä ihan niin nopeasti umpeudu.

rv 39+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!