26. huhtikuuta 2011

Arki jatkuu...

Tämän päivän jälkeen on S:llä enää kolme työpäivää ennen isyyslomia. Ja mulla alkaa ylioppilaskirjotukset (joihin ei ole kyllä aika riittänyt opiskella tarpeeksi). Kuitenkin kuudesta aineesta mitkä kirjoitan luulisin pääseväni helposti läpi neljä, mutta matikka ja bilsa tuottaa ongelmia. Uskon silti että kaikki menee läpi, pisteistä en sitten tiedä. Mulle tärkeintä on saada ylioppilastutkinto, joten en tähtää mihinkään huippusuorituksiin, ja ellen nyt onnistu niin uusinnat kutsuu marraskuussa!

Eilen käytiin taas kävelyllä, ei mitään hienoa ulkoilureittiä, joka harmitti sillä kamerani oli mukana täydellä akulla! Pari hassua kuvaa sain silti matkan varrelta. Tie vei mun vanhempien luokse, jossa saatiin kanapihvejä ja salaattia, sekä jälkkäriksi jäätelöä. Ensimmäinen terassiruokailu siis korkattu!


Mummon sylissä on mukava olla


Yksinäinen kaunokainen keskellä harmaata todellisuutta


Tämä herra tykkää omia vaununtyöntövuorot - mulle ei jää paljon tekemistä


Illalla kotona vietettiin siivouspäivää, ja Möykky viihtyi hyvin sitterissä.

Eilen tapahtui myös ensimmäinen pissatapaturma - hyvän pyllypesun jälkeen äiti alkaa levittämään zinkkivoidetta Möykylle, joka heti äitin saatua sormet likaisiksi alkaa komeassa kaaressa pissaamaan. Äiti yrittää lähteä karkuun, mutta pissakaari seuraa perässä kastellen pyyhkeen kunnolla, sekä myöskin kylpyhuoneen maton. Tämän jälkeen Möykky pierasee tyytyväisenä pyyhkeeseen pienen kakkaläikän. Noh, viimeksi pissat lensivät S:n paidalle, joten ainakin itse vältyin tältä. illan päätteeksi Täydelliset naiset, jonka jälkeen (S ei tapittanut TVn ääressä) painuttiin nukkumaan.

5 kommenttia:

 1. Ihana toi sitteri, ja siellä vielä ihanampi tuhisia ♥ ;)

  VastaaPoista
 2. onko sitteri vähän liian istuvassa asennossa? Itse laittaisin hieman enemmän makuuasentoon :)

  VastaaPoista
 3. siis miten sulla voi nyt olla kirjotukset?

  VastaaPoista
 4. mä käyn IB lukiota, jossa kirjotukset on vasta toukokuussa :)

  toi kuva ehkä vääristelee vähän, koska sitterissä vauva on kyllä melkein ihan makuuasennossa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!