7. maaliskuuta 2011

vanhaa

lueskelin aikasempaa blogiani, ja löysin sieltä yhden hyvän tekstin. Kirjattu heinäkun 26. eli kolme päivää ennen kuin sain raskaudestani selville.

"noniin, menkkoja ei näy vieläkään... kohta kaks viikkoa (vaan) myöhässä mut kaikki oireet löytyy; rintoja aristaa, alavatsa kipee, paha olo ja oksetus, päänsärkyä, kokoajan pitää juosta vessassa ja mielialat vaihtelee yhtäkkiä kesästä talveen. päätin että venaan nyt et pääsen landelta kotiin ja sit teen testin. Pitäis vaan S:lle uskaltaa kertoo, tosin se nyt jo taitaa tietää kaikista mun pikku vinkeistä ja kommenteista.
eilen kattelin kokopäivän netistä kaikkia raskausjuttuja ja tänäänkin "16 and pregnant" jaksoja. lasten nimiäkin on tullu paljo mietittyy ja nyt mul on kivat kolme poikanimeä ja kolme tyttönimeä joista sais valita. Laskettu aika olis maaliskuun loppupuolella. mutta siis, ekaks testin tekoon ja lääkärin vastaanotolle ennen kaikkea lapsihössötystä.
oonkohan kenties hieman innoissani?"

aika hassua miettiä ja lukea mitä on ollut mielen päällä ennen varsinaista raskauden selviämistä.
Aamulla koulun pihalla pikkuveli tuli vastaan "eksä oo äitiyslomalla" oli mitä se sanoi, mutta joudun mä valitettavasti olee koulussa vielä yhdeksän päivää, ennenkuin pääsen varsinaisesti vapaalle. Mutta tietty äitiysloma on ihan tarpeeksi hyvä syy olla koulusta poissa, mutta nyt kun olen ollut hieman pirteämpi niin voihan sitä aikaa viettää mieluummin koulussa ku yksin kotona masentelemassa. Nykyään mua masentaa tosi paljon olla yksin, joten kaikki seura on plussaa.
Hain tänään vielä S:n työkaverilta toiset vaunut, mutkä olikin itseasiassa paremmat ja paremman kuntoset kun ne mitkä meillä oli, joten saatiin nää sopivasti käyttöön, ja toiset vaikkapa parvekerattaiksi. Nyt alkaa oleen kaikki viimeistä silausta vaille valmista. Synnytyslaukustakaan ei puutu kuin hammasharja. Ja tietty elämästämme puuttuu vauva.

rv 35+3

1 kommentti:

  1. Se on tosi outoa lukea raskausajan juttuja ja varsinkin sitte kun lapsi on syntynyt, kun ei niitä aikoja enää kunnolla myöhemmin muista :)
    Paljon tsemppiä sulle viimesiin odotteluihin ja synnytykseen! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!