19. maaliskuuta 2011

synnytys(kö)?

En ajatellut että jos blogipäivityksiä ei kolmeen päivään ilmaannu, niin tulee oletus että olen synnyttämässä! Kai sitä pikkuhiljaa alkaa tajuamaan että synnytys on oikeasti ihan lähellä, että kohta se oikeasti tapahtuu. Hassua.

Oltiin pienellä reissulla Karjalohjalla kaverin synttäreissä, ja nyt vasta palattiin kotiin (ja miehet jatkaa juhlimista olkkarissa). Oli ihan ukavaa taas kerran katella viittäkymmentä humalaista nuorta, mutta sain hieman erityiskohtelua: aina kun liikuin niin ihmisiä siirtyi pois tieltä ja käytävissä kaikui "täällä on raskaana oleva nainen, varokaa!". Sain myös oman sängyn varaukseen, kun muille oli tarjolla patjoja ja lattiaa nukkumapaikoiksi. "Omassa huoneessa" oli mukavaa päästä kesken juhlien huilimaan ja kattomaan rauhassa telkkaria, kun muualla riehuttiin ja juopoteltiin.

Aamulla käytiin vielä Karjalohjan paikallisessa 'Unkan baarissa' syömässä, ja kämpän siivouksen jälkeen matka kotiin meni leppoisasti vaikka ajokeli olikin huono. Olen muuten vihdoin alkanut tuntea sellaisia 'oikeita' supistuksia, kivuliaita ja epämiellyttäviä. Ehkä Möykkynen tuleekin masusta joskus vielä ulos.

Huomenna on suunnitelmissa serkun ja hänen miehensä tuparit, ja illalla menen My Chemical Romancen keikalle, pääsee möykky vähän tutustumaan musiikkiin. Saa nähdä kuinka jaksan valvoa taas kaksi yötä myöhään. Onneksi aamuisin on aikaa nukkua. Ilman muita sen kummempia puheenaiheita jätän bloggaamisen kunnes keksin kiinnostavampaa kertomista, ja täten ilmoitan olevani elossa ja vielä yhtenä kappaleena (tai siis kahtena kappaleena sisäkkäin.


rv 37+1

1 kommentti:

Kiitos kommentista!