13. maaliskuuta 2011

Möykkysen lahjat!

Tupareista tuli tietty paljon lahjoja meillekin (varsinkin keittiöön, iso kiitos kaikille!) mutta möykkysellekin oli paljon lahjoja. Tai noh, olihan juhlat yhdistelmä tupareista ja vauvakutsuista.

Tässä sitteri (joka toimii myös pattereilla eri keinutusnopeuksilla ja voi halutessaan laittaa soittamaan musiikkia).

Sitten tuli vaippoja, huopa, sideharsoja, zinkkivoidetta, talkkia, tuttipulloja, tutteja, maidonkorviketta, puhdistusliinoja, pikkuniistäjä ja liivinsuojia.

Ja vaatteita: vaaleanvihreä huppari ja yhteensopivat housut, muumibody, potkupuku ja yhteenkuuluva pipo, t-paita, pitkähihainen potkupuku ja kahdet sukkahousut.


Möykky sai vielä lahjaksi kahdet pehmolelut. Lahjaksi saatiin itse siis yleiskone, veitsiä, purkinavaaja, aterimia, kahden kokoisia lautasia, kulhoja, pullasuti, nuolija, mittakulho ja leipägrilli. Ja tietty kuten tupareissa aina: leipää ja suolaa. Kahvia ja suklaatakin tuli.

Tänään myös entinen yläasteen luokanvalvojani toi meille parit vaatteet kokoa 50, kun olin niin stressaantunut ettei meillä ole tarpeeksi pieniä vaatteita vastasyntyneelle. Opettajani mukaan heidän nuorimpansa oli käyttänyt kyseisiä vaatteita noin kaksi viikkoa. Eli nyt ei sitten tarvitse siitäkään enää huolehtia, että lapsi syntyy ja sille on varattuna vain liian isoja vaatteita.

7 kommenttia:

 1. Mikä nuolija T: Milla

  VastaaPoista
 2. no sellanen millä saa kipot ja kulhot tyhjäks :D sellanen kumi juttu

  VastaaPoista
 3. Mietin tuossa vaan kun olet sairastanut anoreksiaa, että miten se on vaikuttanut raskauteesi?

  VastaaPoista
 4. Hahah tuollasiakin sittereitä olemassa :D Tiiätkö muuten onko tyttö vai poika?

  VastaaPoista
 5. joo, siitä saa linnunviserrystäkin. :) ei ole sukupuolesta tietoa.

  VastaaPoista
 6. Tuo "me so hungry" paita näyttää pojalle sopivalta ja sukkahousut on tuollasia tyttömäisiä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!