10. maaliskuuta 2011

jättimaha

Tiistaina neuvolassa oli kaikki hyvin, tosin hemoglobiini arvot aika matalalla. Olin saanut verenpainettakin nousemaan, hurraa! mutta matalalla se on vieläkin. Möykyllä kaikki jees, ja niin kovat sydänäänet että kuulosti dopplerissa aivan koiran haukkumiselta. Verikokeisiin tuli lähete kun sanoin että jalkoja ja käsiä kutittelee, mutta näytteet oli puhtaat eli ei raskaushepatoosia näkyvissä. Tänään ultrassa kaikki jees, vauva on tarjolla aika ylhäällä, mutta kätilö sanoikin että joillakin se laskeutuu vasta synnytyksen jo alettua. Paino arvio oli huikeat 2800g, eli on 1100g tullut lisää painoa viime ultrasta. Käyrillä siis ollaan. Neuvolassakin sf-mitta oli 34, ja käyrien mukaan ihan ylälaidalla, kuka kehtaa väittää että mulla on pikkunen maha ollakseni yhdeksännellä kuulla!


huomaa sen tuosta kuvastakin, että aika ylhäällä se pötköttää


onhan se aika jätti!

Kotona on nyt kaikki valmistelut hoidettu, sain jopa hammasharjan ostettua sairaalakassiin, ja nyt ei puutu muuta ku itse möykkynen. Ultrassa myös tuli diagnoosi että mitään ennalta huomattavaa vikaa ei olisi alatiesynnytystä varten, joten leikkaukseen joudun vain jos synnytyksen aikana ilmenee jotakin. Onneksi, sillä en todellakaan mitään sektiota haluaisi.

Huomenna lähtee käyntiin viikko 37, eli pelottavan vähän tuota aikaa jäljellä, mutta tuskin maltan odottaa että saan tuhisevan nyyttini syliin.

rv 35+6

2 kommenttia:

  1. onko sulla napakoru? eikö se räjähä kun masu kasvaa? :D

    VastaaPoista
  2. se on semmonen raskauden ajan pidettävä koru, joka periaattees vaa estää reiän menemästä umpeen. mut joo, on se aika lähellä et se repee kokonaan kohta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!