13. maaliskuuta 2011

lauantai

oli siivouspäivä. Käytiin kaupassa ja siivottiin, valmisteluja siis tämän päiväisille tupareille/vauvakutsuille. Meidän pieneen kolmioon on tulossa noin 30 vierasta! Eikä meillä tietty astiatkaan riittäneet, joten äitiltä vaan lautasia ja lusikoita lainaan. Luettuani muitten blogaajien merkintöjä, ja sisustukseen hurahtanut kuten tällä hetkellä oon, ajattelin esitellä kämppämme. Ja tietty senkin takia että vieraat ketkä eivät päässeet paikalle tänään näkevät vähän mitä meillä nyt näyttää. Tosin taidan jättää keittiön esittelemättä kun se on vielä ihan kesken, ja sisustamista on paljon.
Sopivasti kun on kämppäkin siivottuna, niin pääse kuvailemaan hyvin, ettei kämppä näytä ihan tornadon jäljiltä (kuten yleensä), tämä tornado siis koostuu yleensä mun vaatteista.

Parin tunnin päästä vieraat tulee, ja ennen sitä pitää vielä paistaa patonkeja ja vähän valmistella tarjoiluja, mutta ehtii sitä aina blogia päivittelemään, sehän on tärkeintä. Ja tietty sekin tasa-arvon seikka että S pelaa tyynen rauhallisena pleikkaria.

rv 36+2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!