16. maaliskuuta 2011

kotimme on valtakuntamme: olohuone

Tässä tulee kotimme esittelyn toinen osa: olohuone. Olohuoneessa suurin osa kalusteista on mun vanhasta asunnosta, lukuun ottamatta sohvapöytää ja nojatuoleja. Väreinä on käytetty ruskeata kalusteiden mukaan, oranssia ja punaista. Myös vihreää on käytetty, mutta enimmäkseen se koostuu kaikista kasveista mitä viljelen ympäri olohuonetta.


Tuo telkkari on serkultani saatu, jonka kiitollisena otin vastaan kun muutin omilleni vajaa kaksi vuotta sitten. Suunnitelmissa on kevään aikana hankkia ihana (S:n vaatimuksesta vähintään 40 tuumainen) uusi flatscreen telkkari. Mutta toimii tuo mahtavasti telkkarin katsomiseen.

Nojatuolit tulivat S:n perhetuttavan kautta, ja vaikka alussa pelottikin räikeän punainen väri, se sopikin todella hyvin muihin väreihin, sai koko olohuone samalla piristystä. Seinät maalasimme vaalean oranssilla tuodaksemme enemmän lämpöä ja valoa huoneeseen, ja se kyllä onnistui, sillä varsinkin auringon paistaessa on olohuoneessa ihana tunnelma. Mun sadan euron verhot sopivat paremmin sisustukseen maalauksen ansiosta, ja sen takia oranssi sävy valittiinkin seinien väriksi.

Tuohon oranssille seinälle tulee myöhemmin vieressä näkyvät punaiset isot kehykset tuon tämänhetkisen taulun tilalle, siihen on suunniteltuna kaksi mustavalkoista kuvaa joissa yksi on minusta ja S:stä (ja mahdollisesti myös mahasta jos ehditään se ottaa ennenkuin lapsi syntyy) ja toiseen tulee Möykkysen kuva, kunhan se syntyy. Tuo taulu varmaan siirretään keittiöön.

Kuparitaulu on S:n isän tekemä, ja se on perintönä saatu, joka myöskin sopii sisustukseen todella hyvin. Tässä vielä selvempi kuva siitä. Näitä oli myös vissiin yksi tai kaksi pienempää, mutta S:n siskollekin meni yksi, joten tyydyimme sitten vain tähän yhteen.

2 kommenttia:

  1. Oi tykkään ihan sikana tosta hyllystä missä on noita koreja! Vitsi ku meidän olohuoneeseenki mahdtuis tommonen :(

    VastaaPoista
  2. Hieno olohuone :) Ootko synnyttämässä kun et oo käyny moneen päivään o.o

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!