13. maaliskuuta 2011

kotimme on valtakuntamme: makuuhuone

Tässä siis kotimme kiertokäynnin ensimmäinen osa: makuuhuoneen esittely.
Väreinä haluttiin tummaa, muttei pelkkää mustaa joten mustan lisäksi tummanpunainen ja tummanliila. Sänky ostettiin muutettaessamme, ja kaikki tekstiilit ovat uusia. Puinen arkku oli itselläni ennen olohuoneen pöytänä, ja se toimii hyvänä säilytystilana. Punaiset lamput tuovat tunnelmaa, ja sopivat väriskaalaan täydellisesti. Ajatuksena oli maalata seinät, mutta ei silti haluttu makuuhuoneesta liian tummaa, joten päädyimme pitämään seinät valkoisina.
Pinnasänky on toistaiseksi makuuhuoneessa Möykkysen ollessa ihan pieni, mutta siirtyy heti Möykyn kasvaessa tarpeeksi ja oppiessa nukkumaan yöt kertaheitolla lastenhuoneeseen, eli sitten saan oman nurkkani takaisin (nyt en mahdu siltä puolelta edes sänkyyn, joten joudun aina taiteilemaan hieman päästäkseni sänkyyn). Mutta alkuun tämä on siis Möykyn nurkka (huom. noi valot on oikeesti tumman/kirkkaan punaset, vaikka näyttääkin ihan oransseilta).


Nämä julisteet olen saanut isältäni lahjaksi joskus, ja ovat kiertäneet oman huoneeni seinältä omaan asuntooni ja sitä kautta nyt tänne meidän yhteiseen makkariin. Ne on tehnyt taiteilija nimeltä Teo Tarras, ja pidän näitten kuvien tyylistä paljon (toki kuva hieman tärähti).


Arkun päällä on pieni asetelma - punaiset kynttiläkupit (vai miksi niitä nyt kutsuisikaan) joiden ympäröimänä kiviä ja simpukoita mitä on tullut lapsena keräiltyä ympäri Suomea ja maailmaa. Tuikut ovat pieni tunnelmallisuuden lisä, vaikka emme kovin usein niitä poltetakkaan täällä, mutta olen kynttiläfanaatikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!