16. maaliskuuta 2011

kesäfiilis!

Shoppailen Vicotria's Secret nettimyymälässä, ja toivon olevani edes joskus taas bikinikunnossa. Olen kyllä sitäkin mieltä, että olen ansainnut jotkut ihanat bikinit kesäksi, kunhan kehtaan näyttää kroppaani pelkissä bikineissä jo kesällä. Tulee muuten aika kiirus päästä kiloista eroon.


Tällaiset ihanat löysin, tosin aika perus bikinit, eli en sitten tiedä raaskinko maksaa kallista hintaa ja paljon postikuluja pelkästä merkistä. Löytyy niitä bikinejä lähempääkin.

Kuitenkin löysin nättejä rantamekkoja enemmän kuin itse bikinejä.On erittäin kesäinen olo, ikkunasta paistaa aurinko ja nautin ihanaa mangomehua. Silti ulkona on pihan täynnä lunta ja loskaa, mutta eiköhän se kesä sieltä pikkuhiljaa lähesty. Odotan innolla voivani mennä ulos rattaiden kanssa kävelylle, tai vaikka koko perheen voimin piknikille. Kesä on vuodn parasta aikaa!

rv 36+5

1 kommentti:

  1. Kesällä voitte mennä pikkusen kanssa rannalle ja voit uitella sen jalkoja matalassa rantavedessä<3 :) Ja sitten kun se on isompi ja osaa kävellä, voit taluttaa sitä kädestä kun se taapertaa lierihatussaan siinä rantavedessä,pikku varpaat hiekkaan upoten<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!