23. maaliskuuta 2011

Haluan!

On niin paljon asioita mitä tällä hetkellä haluan, janoan, toivon ja vaadin.

1) Haluan tämän ihanan möykkysen masusta ulos! Nyt kaikki vain junnaa paikallaan, elämä on kirjaimellisesti pysähtynyt tähän raskauteen. Kunhan saisin sen ulos, voisin jatkaa elämistä. Hoitaa vauvaa, elää lapsiperheen arkea, käydä kävelyillä, jaksaa siivota ja touhuta kotona, jaksaa liikkua kuten haluan, alkaa pudottaa raskauskiloja, tuntea itseni taas eläväksi, enkä vaan energiaa imevän parasiitin kotikoloksi. Saisin itseni takaisin, ja saisin vauvani luokseni erillään minusta.2) Haluan kesän! Ja haluan matkustaa johonkin lämpimään, rannalle, saada kauniin rusketuksen, syödä ihania ruokia ja nauttia olostani auringossa
3) Haluan olla taas itseni kokoinen, ilman jättimahaa. Tahdon venyä niin kuin joskus tein, juoksennella, hypiskellä ja leikkiä, ilman että koko ajan tuntuu mahassa pahalta. Haluan pystyä venyttämään selkääni kun se tuntuu kipeältä, ilman että maha kieltää sen. Haluaisin nukkua vatsalteen, kuten olen aina tehnyt, kunnes maha tuli tielle.
4) Haluan takaisin tähän hetkeen, niin kauan aikaa sitten. silti muistelen vieläkin juuri tuota hetkeä syvällä sydämessäni. Se hetki, jolloin pitkän surullisen ajan jälkeen tunsin löytäneeni valoa elämääni, tunsin olevani onnellinenMutta älkää käsittäkö väärin! olen erittäin onnellinen perheenlisäyksestä, me olemme molemmat, emmekä malta odottaa Möykyn tuloa, mutta kuitenkin nämä oireet mistä kärsin jatkuvasti vähän tahtoo vetää mieltäni pohjaan päin. Onneksi kaikki on ohi, ja me saadaan kohta S:n kanssa pieni Möykkynen syliimme, ja minä saan kaupan päälle kaikki muutkin asiat mitkä listasin tähän.

rv 37+5

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä varsinkin kahden ensimmäisen kanssa! Pahinta on tämä kaiken jumittaminen paikoillaan:S noh positiivisilla mielillä päivästä toiseen:D ei kai sitä muutakaan voi:)

  VastaaPoista
 2. No eipä sun kauaa enää vauvaa tartte odottaa ;)

  VastaaPoista
 3. Täällä minäkin oottelen innolla että möykkysi sieltä tupsahtaisi maailmaan :)

  VastaaPoista
 4. heiii tervetuloa mun lukijaksi!

  sun pieni möykky syntyy aika pian, onnea<3
  mun möykky on ehkä vasta 0,5mm.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!