11. maaliskuuta 2011

ai että raivostuttaa!

...kun tämä bloggeri ei tahdo toimia. blogitekstien kommentointi ei tahdo toimia, ja koko ajan tyhmä chrome ei tahdo toimia vaan "verkkosivuun ei saada yhteyttä". Toivottavasti syy tähän on mun paska nettiyhteys, joka heti vaihdetaan kunhan määräaikainen sopimus raukeaa. Yö ja aamu meni aika kovissa mahakivuissa, en muistanutkaan miltä kunnon kuukautiskivut tuntuvat (toki nyt ilman itse kuukautisia), ja olisin kyllä ollut onnellisempi ilman tätä muistutusta. Joten aamu meni koulun sijasta singstaria laulaessa.Ei tämä sääkään tee minua yhtään sen iloisemmaksi, räntää tulee ihan olan takaa. Minne hävisi kevään varovainen lähestyminen? Minne hävisi auringonpaiste? Huomaan sen siitäkin, kun parvekkeelta näkymä on suoraan päiväkodin pihalle, jossa ei kuulunutkaan iloista naurua ja huutoa, vaan yksittäiset lapset masentuneen näköisinä kävelivät ympäri loskaista pihaa, tekemättä mitään.

Illalla koittaa IB-dinner, eli mennään koko luokka ja opettajat yhdessä syömään Cafe esplanadiin, juhliaksemme koulun loppumista (ja ylppäreihin pänttäämisen alkamista). Eipä sitten ole paljon muuta suunitelmaa, sunnuntaina tulee vieraita kun vietetään sukulaisille tupareita ja vauvakutsuja. Ehkä lauantaina ehdimme sitten S:n kanssa vähän rentoutua kahdestaan ja järjestellä vieraita varten.

rv 36+0

2 kommenttia:

  1. Multa on mennyt ohi asia sun blogia selatessa, joten näen helpommaksi kysyä asiaa: tiedättekö kumpi teille on tulossa? :)

    VastaaPoista
  2. ei olla otettu selvää :) sen näkee sitten synnytyksessä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!