21. helmikuuta 2011

päivitys

ei ole tullut kirjoitettua koko viime viikon aikana, laiska kun olen ollut. Mutta ei sitä niin paljon ole tapahtunutkaan. Oltiin katsomassa kummitätimme Katjan vanhojentanssit, käytiin baarissa kattoon Julma-Henrin levyjulkkarikeikkaa ja oltiin S:n äitin luona yötä, saunottiin ja otettiin rauhallisesti. Itse olin vielä "hengessä mukana" penkkareissa torstaina, kun kaverit ajoivat rekoilla ohi läheltä meidän kotia, mutta en viittinyt itse lähteä rekoille pomppimaan tämän masun kanssa.

Nyt on hiihtolomaa, ja vähän koulutöitä tiedossa, mutta tietty iskee kauhee flunssa. Eli nyt on alkuviikko ainakin heti lähtenyt nihkesäti käyntiin kamalalla räkätaudilla. Tänään meillä alkaa synnytysvalmennus, tai tänään on sellanen seurakunnan järjestämä parisuhde-perhe juttunen jossa sitten saa samalla käytännön tietoa kastejuhlista sun muista. Huomenna mennään sitten neuvolaan itse synnytysvalmennukseen.

Itse ehdin päivällä käydä vielä neuvolassa piipahtamassa, eli siitä voisin kirjoitella illalla lisää, siis neuvolasta ja seurakunta-juttusesta. Päiviä enään 47 (tämä päivä mukaan laskettuna) ja viikkoja 33+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!