1. helmikuuta 2011

kaksplus!

heräsin pirteänä puoli setisemältä aamulla tekemään eväsleipiä S:lle, sitten menin takasin nukkumaan, suunnitelma oli nukkua tunnin. Näin aivan omituisia kamalia unia ja lopulta heräsin hieman kahdentoista jälkeen. Onneksi oli mummin tilaama Kaksplus lehden eka numero kolahtanut postilaatikosta, joten tästä sainkin hyvää piristystä muuten niin surkeaan aamuun.

Viikonloppu vietettiin perjantaina kavereiden kanssa, ja lauantaina S:n pikkusisko tuli meille yökylään viettääkseen 12 vuotis synttäreitä, ja mä tein sille onnistuneen bravuurikakun! toki tomusokeri loppui hieman kesken ja leivinjauhetta ei ollut, mutta hyvin kelpasi kakku. Sunnuntaina oli kahvittelut S:n äitin ja mun äitin kanssa.

Tässä on kuva mun mahtikakusta!


perjantain tunnelmissa - siideriä, kaljaa ja cosmopolitania. En olisi itse sopinut kovinkaan hyvin joukkoon mun nuudelikuppini kanssa.


maanantai aamupäivä meni kivasti koulussa, ja iltapäivä oikeastaan mitään tekemättä, mutta ihan rentoa se oli. Illalla S yllätti hakemalla kaupasta karkkia, ja teki lämmintä kaakaota. Maanantai kun tunnetusti on mun telkkaripäivä - Huippumalli Haussa ja Täydelliset Naiset. Nämä pienet yllätykset tekivät illasta vielä paremman.

tänään rv 30+4

3 kommenttia:

 1. tää on niinku niin hieno ja hauras hetki ! x) ;)

  VastaaPoista
 2. Tää alempi kuva on vissii aika vanha ku juot siideriä ? :)
  On ollu tosi mielenkiintoista seurata sun blogia :)

  VastaaPoista
 3. ei se ole minä, vaan kaverini :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!