25. helmikuuta 2011

innostus!

Olen hurahtanut uuteen asiaan, nimittäin sisustukseen. Olen kyllästynyt meidän valkoisia seiniä hohtavaan keittiöön, mutta en oikein keksi sinne paljon tekemistäkään. Uusin juttu tulee olemaan kuvasarja keittiön seinälle, väreihin sopivissa kehyksissä tietty. Muuta sälää mietin sitten myöhemmin. Löysin netistä tällaisen hauskan kuvan, joka päätyi jääkaapin oveen, se tuntui niin sopivalta miedän perheeseen.Muistuttaa ihan meidän mahtavaa eilistä, kun keitin iloisena perunoita kunnes tajusin että olisi pitänyt kuoria ne ennen keittämistä, sillä ei kuorellisista perunoista voi tehdä perunamuussia. Mutta ollaan me muuten ihan hyviä kokkeja S:n kanssa.

Yhtä lailla kun keittiötä sisustan, on myös pieniä projekteja kesken muualla asunnossa, olohuoneeseen tulee sunnuntaina kahdet nojatuolit, ja miten saadaan olohuone järjestettyä on vielä hieman mysteeri, mutta sinnekin tulisi tehdä pientä tyylillistä hienosäätöä, tyynyjä, valokuvia, kehyksiä, yksi taulu pitäisi ripustaa sienälle ja sellaista pientä. Makuuhuone on meillä kai eniten valmis, ei sieltä puutu kuin yöpöydät, joina nyt toimii hyvin IKEAn muoviset säilytytslaatikot. Siellä ei siis muuta tarvitse tehdä kuin ripustaa peilit seinälle. Eteisestä ajateltiin hakea jostakin kierrätyskeskuksesta tai vastaavasta lipasto, tai joki halpa IKEAn lipasto, että saisi hanskoja ja myssyjä talteen, ja tätähän voi sitten itse tarvittaessa muokata tai uudistaa, maalata ja somistaa.

Lastenhuone on ihan kesken vielä, mutta sille ei voi mitään tehdä, sillä tekstiilit ja muut voidaan päättää vasta lapsen synnyttyä, ettei tyttömme joudu siniseen huoneeseen tai vastaavasti poikamme vaaleanpunaiseen. Vihreä on kuitenkin pohjaväri, joten siihen on aika helppo soveltaa joko tytölle tai pojalle.

Onneksi meillä alkaa viikonloppu, joten on S:llä myös vapaata ja siksi mahdolisuus auttaa hommissa. Oma hiihtolomani on pitkälti mennyt lapsen pyykkejä pestessä ja koulutöitä tehdessä, sairastamisen ohessa tietty. Onneksi alkaa näin pikkuhiljaa tuo flunssa kaikkoamaan.. Lopuksi vielä viikon 34+0 mahakuva, kuten näkyy, alkaa tuo jo olemaan aika mollukka. 42 päivää laskettuun aikaan, ja korkeintaan kahdeksan viikkoa, niin ollaan virallisesti vanhempia!eli 34+0, ja kuva otettu tänään. pahoittelen vähäpukeisuuttani.

3 kommenttia:

  1. Ihanan kokoinen masu :p vi måst ses nästa vs, så om vi sopii att på freda eftermiddaagen på kaffe, eller sen kommee ja ti er :) <3femma

    VastaaPoista
  2. onpas sulla ollut ihanan pyöreä ja kaunis maha :) eikä raskausarpiakaan näy ainakaan mun silmään!

    VastaaPoista
  3. kiitos kiitos, arpia tuli napakorun takia pari, ja muuten yksi alle 2cm kokoinen, eli eipä oikeastaan mitään :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!