3. helmikuuta 2011

ei sinunlaisia löydä ku päältä sateenkaaren

Olen alkaunt miettimään kuinka onnellinen ja kiitollinen saan olla kun mulla on niin ihana mies mun elämässä. Monet kaveripiiristämme elää pienen lapsen kanssa ja mies juoksentelee jossakin, ei ne ole yhdessä eikä elä perheenä. Sitten on näitä isiä ketkä eivät edes jaksa raskausaikana tukea tyttöä, tai ei kiinnosta.
Mulla on ollut onni saada kaikki tämä, S on maailman huomaavaisin mies mikä maa päällään kantaa. Vaikka olen itse laiska ja saamaton, en jaksa koulua käydä tai mitään hyödyllistä tehdä, hän aina jaksaa käydä töissä elättääkseen meidän perheen, hän jaksaa hoivaa kun on paha olo ja on aina tukemassa. Hän jaksaa mun hormoni vammat, itkukohtaukset ja kaikki muut sekavat olotilat.

Ja vaikka suhteemme alkoi nopeasti, ja olimme paljon erossa intin takia alussa, vaika tieto lapsen tulosta tuli jo nopeaan, ollaan silti oltu vahvoja, jaksettu kaikki asiat käydä läpi. Ja kaikki ketä ovat kyseenalaistaneet suhdettamme, ja tätä kaikkea, ovat väärässä, sillä me ollaan ja pysytään.

Harva meidänikäinen mies on tällainen, joka todellakin kantaa vastuuta.
Mä olen lottovoittaja kun olen sinut löytänyt elämääni!

rv 30+6

1 kommentti:

  1. Vad fint skrivet! Jag är lycklig över att du har det bra, vad kan en mamma mera önska sig för sin dotter och kommande barnbarnet. Jag hoppas verkligen att allt också fortsätter bra när babyn är född, för det kommer att ändra många saker. Det kräver mycket men det ger mera!
    Sköt om er, kram, mamma

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!