4. helmikuuta 2011

31!

On taas yksi viikko takana, ja kolmekymmentä yksi viikkoa tullut täyteen. Nyt voi alkaa jo laskea sen mukaan että 7-11 viikkoa vauvan tuloon, kun laskettuun tasan 9. Sinäänsä voisin toivoa että se edes vähän aikasemmin tuolta masusta putkahtaa, kun on niin tukalaa, mjutta tietty on parasta möykylle tulla kun siltä tuntuu, eikä se ole meidän päätettävissä.

Olen aloittanut uuden urheiljulajin! nimeltä "mistä tahansa nouseminen makuu- tai istuma asennosta". Ottaa muuten aika kovasti kunnon päälle mikä tahansa liikkuminen. Yöt saan nykyään nukkua aika rauhassa, pätkittäin. Heräilen öisin supistuksiin ja siinä sitten ollaan aina tunnista pariin hereillä. Onhan se hyvä opetella tulevaa unirytmiä.

Eilen ja tänään saatiin S:n kanssa maalattua olohuoneemme kaksi seinää, tosin tänään oli mun työvuoro ja sen jälkeen olinkin ihan kuitti. Mutta nyt on olohuone kivan näköinen ja kunhan saadaan vielä kalusteet paikoilleen niin nähdään lopullinen tulos.

ja tuossa keskiviikkona saatiin ilmeisesti päätettyä ostaa auto, joka saadaan kaverin kautta hyvään hintaan. Pitää nyt vaans e rilu tonni saada säästöön niin ei tarvitse enää bussilla kulkea, varsinkin ensi talvella se on unelma, kun ei tarviytse sitten rattaita työntää loskassa liikkumatta. laskeskelujeni mukaan tuossa toukokuussa ollaan sitten onnellisia auton omistajia. Toki minä taidan olla se onnellisempi puoli, sillä olen meidän perheen (toistaiseksi) ainoa kortillinen.

rv 31+0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!