17. tammikuuta 2011

viikonloppu

Perjantaina mentiin S:n kanssa leffaan, listalla uusin Vares 'Pahan suudelma'. Oli tosi hyvä leffa, mutta pirteä puolen tunnin luminen lenkki kotiin ei ollut mikään mahtava loppu illalle. Lauantai meni siivotessa ja nukkuessa, kunnes illalla lähdettiin vähän ihmisten ilmoille kavereita moikkaamaan.

Sunnuntai oli astetta aktiivisempi päivä. Ensiksi vaarin synttärikahveilla, sitten serkun tuparit ja illalla vietettiin Olarin paikallisbaarissa parhaan kaverini P:n 20v synttäreitä. Oli hauskaa, juotiin (meitsi kokista) pelattiin biljardia ja pingistä. Baaritiskillä sain uuden "mahtavan ystävän", virolainen keski-ikäinen mies joka "aivan vilpittömästi niin paljon ja puhtaasti koko sydämellään" rakasti mun vauva-vauvelia, ja hänen mielestään mulla oli maailmankaikkeuden kaunein masu-masunen. Ei täällä espoossakaan taida kaikki ihmiset olla ihan normaaleja.

Käveltiin sitten loppu illasta tunnin lenkki kotiin, ja päästiin väsyneinä nukkumaan. herätys puoli kuudelta reippaasti, S lähti töihin ja mä jäin tekemään koulutöitä. Tunnin työnteon jälkeen taitaa kyllä nukkumaan meno pariksi tunniksi viedä voiton, kun koulukin alkaa vasta yhdeltätoista.

rv 28+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!