23. joulukuuta 2010

ultra ja äitiyspakkaus

tänään siis S:n kanssa oltiin ultrassa, ja äpkl:n puolen tunnin myöhästelyn takia päästiin vasta kymmeneltä itse ultraan. Lapsella näyttää kaikki olevan hyvin, se ei ole mikään pallopää, eli sillä on ainakin tällä hetkellä suht ovaali päänmuoto. Painoarvio 615g eli normien alalaidassa, saattaa olla omakin painon nousemattomuus syynä, eli S:n sanoin "nyt sitä murkinaa nassuun". Eli nyt alkaa kunnon syömiskuuri että lapsi kasvaa kunnolla, ei me siitä mitään rääpälettä haluta.tuossa kuvan punaisessa ympyrässä näkyy Möykyn naamaa, se on alhaaltapäin otettua eli nenä, huulet ja leukaa siinä on, tai enemmän ehkä sieraimet.

Illalla S:n lähdettyä kaverille viettämään iltaa, hain postissa äitiyspakkauksen, ja siinä menikin aika nopeaan kun sitä jäin katteleen ja ihmetteleen. On ne kaikki vaatteet niin pieniä, mutta tuntuu isolta kun ajattelee minkä kokoinen lapsi sieltä mahasta maailmaan tupsahtaa.

Huomenna jouluaaton viettoon, ei ole paljon suunnitelmia vaan perheen kanssa otetaan rauhallisesti, ja S:n kanssa kotona illalla vaihdellaan paketit.

Hyvää joulua kaikille!
rv 24+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!