22. joulukuuta 2010

neuvola

Taisin unohtaa kertoa kuulumiset neuvolasta, kun nämä jouluhössötykset saavatkin mut unohtamaan kaiken muun. Kaikki oli neuvolassa hyvin, ja olin VIHDOIN saanut painoa lisää sellaiset 1,2kg, oli neuvolatäti kovin ylpeä. Hankalaahan se on tän painon kanssa ollut kun ei ole millään meinannut nousta. Lapsi on jo siinä 600 gramman paikkeilla ja sydän äänet on hyvät. Todella aktiivinen pikkunen taitaa meille tulla kun ei malta olla potkimatta kovinkaan usein. verenpaineet ittelläni on vieläkin suht matalat mutta ihan ookoo. Sf mittaa ei vieläkään neuvolassa mitata, mutta kohtu ylettyy jo navan yläpuolelle sentin tai kaksi. Näppituntumalla sen neuvolatäti mittasi.

Eilen olikin sitten illalla joulukirkko, ja nyt on virallinen joululoma päälle kaksi viikkoa. Harmillista onkin että S on töissä, joten yksikseni istuskelen kotona ja teen kaikenlaista turhaa ajnakulukseni. Toki voishan niitä rästissä olevia koulutöitä tehdä.

Huomenna sitten taas ultraan, ja S tulee mukaan, pitkästä aikaa. Viimeksi hän oli mukana ultrassa rv 15+ eli on se mukavaa että hänkin pääsee taas katteleen omaa pikkuista. Siitä siis lisää huomenna

rv 24+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!