20. joulukuuta 2010

jouluvalmistelut

Eilen vietettiin perinteistä leivontapäivää, pullia, torttuja ja pipareita. Tein myös piparitalon, mutta se jäi hieman kesken joten sitä jatkan tässä joku päivä. Tänään sain onneksi ennen kouluun lähtöä kuulla, että opettajani on stuck in London, eli meillä ei ollutkaan tuntia. Neuvolaa siis odotellessa, siitä lisää myöhemmin tänään. Joululahjat on melkein hoidettu, eilen pidettiin S:n kanssa siivouspäivä, tosin se jäi hieman kesken. Paketit on lähes paketoitu valmiiksi ja vielä viimeiset ostokset tekemättä. Tuntuu hieman tyhmältä valmistella joulua varten kun ei edes S:n kanssa vietetä joulua yhdessä, mutta onhan se silti ihan kivaa että KERRANKIN olen innoissani joulusta, yleensä olen erittäin jouluainhoava ihminen.


Ennen perjantaita pitäisi vielä hakea uusi sohva, ostaa kahdet joululahjat ja jotain S:lle (suurin ongelma, sillä mulla oli tosi hyvä idea kunnes tajusin että se onkin surkea idea). Aatonaattona aamulla ultra ja iltapäivällä mummille syömään. Aatto vietetään perheen kanssa jossakin, ja illalla lyhyt oma joulu S:n kanssa. Joulupäivänä suuntana S:n isovanhemmat ja tapanina äiti lähtee siskoni luokse Japaniin viikoksi.

Onneksi mulla on joululomaa jokunen viikko, joten ehdin sillä aikaa nollata itseni ja samalla hoitaa kaikki rästissä olevat koulutyöt kuntoon, ja hoitaa muita asioita.

rv 24+3

1 kommentti:

Kiitos kommentista!