23. marraskuuta 2010

unet

Mitä unet oikein pitävät sisällään? mistä joku päättää mitä unia hän näkee, ja mitä alitajuisia viestejä meille unien kautta lähetetään?

Minulla ainakin menee pää aivan sekaisin näistä unista. Useimmiten aiheena ovat joko S:n entiset tyttöystävät, joita en ole edes tavannut, tai lapset, jolloin ne on useimmiten tyttövauvoja. Esimerkkinä uni missä äitini lähtee synnyttämään puolestani koska minä olen liian kiireellinen, ja tuo takaisin mustan tikku-ukon kännykkäkotelossa, joka on lapseni. Tai sitten uni missä noin vuoden ikäinen tyttölapseni muuttuu yhtäkkiä pojaksi.

Viime aikoina olen ihmeesti kyllä nähnyt unta entisen poikaystäväni pikkusiskosta, kahdesti, ja hänen äidistään kerran. Uniin liittyy myös kaikenlaista muuta mutta itse eksä ei unissa näy.

Kertoisiko siis joku minulle mitä ihmettä mun alitajunta yrittäää minulle viestittää?

rv 20+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!