26. marraskuuta 2010

melkein valmista

Kaikki järjestelyt on melkein tehty muuttoa varten. Sähkö, netti ja kotivakuutus siirretty, postiin ja maistraattiin tehty muuttolimoitukset ja osoitteenmuutto kortit postitettu. Tavarat on pakattu suurin piirtein kaikki, ja nyt vaan odotellaan vielä se neljä päivää.

Eilen olin ultrassa, ja kaikki näytti hyvältä, tosin Möykky oli ihan kikkarassa ja ihmeen asennossa, joten rakenteiden mittaamiset meni tosi hitaasti ja vaivalloisesti. Eikä helpottanut että potkuisen bussimatkan jälkeen Möykky päätti alkaa nukkumaan heti kun tutkimukset alkoi, eli liikkuminen nolla. Sitten tuli se kriittinen kysymys "Haluatko tietää kumpi tämä on?" johon piti äkkiä huutaa EI etten vahingossakaan saisi tietää. Toki ultran jälkeen mietin tätä asiaa varmaan tunnin ja olin niin utelias tietäessäni että kätilö tietää Möykyn sukupuolen, ja minä en. Ultran jälkeen sattumalta näin vanhan tuttavan odottavan vuoroaan heti minun jälkeeni, ja toki hänen laskettu aikansa on jo alle kuukauden päässä joten maha oli hieman suurempi kuin minulla. Mukava nähdä sliti, kun en ole pitkään aikaan häntä nähnyt.

Ja viimeiseksi voinkin iloisesti ilmoittaa että ollaan S:n kanssa nyt onnellisia Jenkkisängyn omistajia, ja se tuleekin heti toimitettuna muuttopäivänä, joten eka yö uudessa asunnossa on samalla eka yö uudessa mahtisängyssä.

rv 21+0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!