16. marraskuuta 2010

itseanalyysi saatettu loppuun

olen tullut tulokseen, ikivanhan cosmopolitanin avulla, että mua vaivaa masennus ja fyysinen uupumus. koska mun henkisessä tilassa ei oo mitään vikaa ja koulussa on kiva olla ja kaikennäköstä on kiva tehdä, mutta kkun fyysisesti ei jaksa. Sillä cosmon kertomuksessa naisella oli työuupumus ja masennusta, niin ettei jaksanut edes sängystä nousta. Mutta mä silti jaksan jotakin tehdä. Vaikka en koulussa olisikaan kokoajan niin jaksan duunata kaikkea, siivota, tehdä koulutehtäviä, laittaa ruokaa ja nähdä kavereita.

Tästä syystä olen iloinen päästessäni päälääkärille perjantaina, purkaa ongelmaa ja saada siihen ratkaisua. Ensimmäinen tavoite on tehdä jotakin hyödyllistä joka päivä. Ja nytkin on mun ikuinen tiskivuori pienentynyt jo yli puolella, kämppä on siisti ja koulutehtävät etenevät.

Möykylle kuuluu kaikkea hyvää, välillä sen potkiminen tuntuu todella inhottavalta, mutta kyllä siihenkin on jo jonkin verran tottunut. Iltaisin se on aktiivisimmillaan, ja S pääseekin välillä tunnustelemaan. S:n mukaan se tuntuu kivalta ja isälliseltä tuntea oma vaavi äitin mahassa.

Itse taas olen innostunut kovasti shoppailemaan vauvanvaatteita, vaikka onkin budjetit aika tiukalla ja sinäänsä turhaa ostaa vaatteita syntymättömälle. Mutta jos esimerkiksi H&M:ssä shoppailee niin samalla hinnalla kun saan housut, sukkia ja haalarit möykylle saisin ehkä itselleni jonkun perustopin, eli sinäänsä taas kannattavaa. Toki ÄP:stäkin saa niitä vaatteita suht paljon ja tarpeellisesti.

rv 19+4

1 kommentti:

  1. D va kiva o se dj i skolan ida! :)
    hoppas allt hinner bli ok tills bebin föds iaf
    karin

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!