8. huhtikuuta 2018

Eskarilaisen Gymi-synttärit

Yhteistyössä Gymi

Eilen vietettiin hieman etukäteen Joelin 7-vuotissynttäreitä eskarikavereiden kanssa. Viime vuonna juhlittiin ensimmäisiä kaverisynttäreitä kotona, mutta tällä kertaa päätettiin ulkoistaa juhlat. Muualla vietetyt synttärit houkuttelivat helppoutensa takia; ei siivousta ennen ja jälkeen juhlien, ei pikkuveljien evakkojärjestelyitä eikä tarvetta suunnitella ohjelmaa ja tekemistä lapsille juhlien ajaksi.

_DSC0390 -1_1 _DSC0465 -1_1

Me saatiin upea mahdollisuus järjestää Joelin synttärit Espoon Suurpellossa sijaitsevassa Gymissä, joka on voimistelusali täynnä telineitä, keinuja, trampoliineja ja jumppalaitteita. Gymi tarjoaa lasten synttäripakettien lisäksi erilaisia harrastetunteja sekä leirejä, sekä aikuisille esimerkiksi polttariohjelmaa Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella ja Valkeakoskella. Gymin synttäreillä mukana on ohjaaja, joka hoitaa lasten leikittämisen, opettaa ja autta laitteiden käytössä. Me oltiin kaveriksi tulleen siskoni kanssa enimmäkseen taka-alalla ja ihailtiin kuinka hyvin ohjaajamme Jasmin hoiti vilkasta lapsilaumaa. 

_DSC0482 -1_1 _DSC0434 -1_1

Gymin synttäripakettiin kuuluu ohjattua liikuntaa radalla, erilaisten esteiden, temppujen ja akrobatialiikkeiden opettelua sekä alkulämmittelyt ja loppuverryttelyt. Liikuntaohjelman sisältö räätälöidään omien toiveiden mukaan sekä osallistujien iän perusteella ja teemaksi voi valita esimerkiksi parkouria, joogaa tai sirkusta. Juhlien loppupuolella lapset pääsevät herkkujen pariin ennen kotiinlähtöä. Gymille saa tuoda omat juhlaeväät ja vaikka mieli olisi tehnyt kokkailla jotkut hienot tarjottavat mentiin tällä kertaa helpomman kautta ja haettiin kaupasta karkkia, sipsiä, pillimehuja ja jäätlöpuikkoja tarjottavaksi. Valoisassa tilassa oli ihanaa istahtaa lopuksi auringonlaskun siviittämänä herkuttelemaan ja höpöttelemään. Hiestä märkinä ja masut täynnä herkkuja lapset lähtivät iloisina kotiin. 

_DSC0510 -1_1 _DSC0401 -1_1

Joelin kommentit juhlista oli, että parasta oli kaikki ja kivointa oli kaikki. Aika perusteellinen arvio, eikö? Me suosittelemme lämmöllä Gymi-synttäreitä mainioksi vaihtoehdoksi sellaisille perheille, jotka etsivät helposti toteutettavia synttärijuhlia. Liikunnalliset synttärit ovat myös mielestäni konseptina loistava, sillä aina puhutaan siitä ettei nykyajan lapset liiku tarpeeksi. Jumppaamisen yhdistäminen juhliin on mainio tapa rohkaista lapset liikkumaan.

Millaisia lastensynttäreitä te olette järjestäneet kodin ulkopuolella?

6 kommenttia:

 1. Oi kiva! En oo kuullutkaan tuommoisesta paikasta!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa kivalta! Täällä Tampereella on mm.Lasten Kupla saman tapainen, jossa järjestetään liikunnallisia synttäreitä. Budejtti on aina vaan vähän ollut esteenä. Kotisynttärit on vaan niin paljon halvemmat, enkä ole koskaan lähtenyt mihinkään överikoristeluun tai sen kummemmin teemoihin. Ei lapset sellaisia osaa odottaakkaan :)

  VastaaPoista
 3. Meillä menee vielä useampi vuosi kaverisynttäreiden järjestelyyn, mutta voi hyvinkin olla, että ulkoistetut synttärit ovat yksi vaihtoehto :D

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi tuo ois mahtava paikka meillekkin pitää synttäreitä, sillä mun tyttö rakastaa kaikkee riekkumista eikä talvella o mahdollisuutta järjestää synttäreitä puistossa :)

  VastaaPoista
 5. Ihan älyttömän kiva idea, tämä täytyy muistaa kun pikkuinen hitusen kasvaa. Meillä oli kerran esikoisen synttärit manga-näyttelyssä ja sekin oli todella hauska :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on vain yhdet pupusynttärit takanapäin, mutta isommille lapsille tuollaiset synttärit kuin teillä olisi varmasti aivan mahtavat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!