18. syyskuuta 2017

Apinamaiset kutsukortit

Kuopuksen 3-vuotissynttärit lähestyy eikä kenellekään tullut yllätyksenä hänen toivovan juhliinsa apinateemaa. Hugo rakastaa apinoita ja siksi tarkoituksena onkin järjestää upeat apinabileet pienen kolmevuotiaan kunniaksi. Paljon banaaneja on luvassa, sen verran voin ehkä paljastaa... 

_DSC0697_1

Juhlia ennen täytyy tietenkin kutsua vieraita, jotka tällä kertaa saivat söpöt apinakutsut. Täytyy myöntää, että vaikka olenkin perinteisen etanapostin kannattaja varsinkin juhlakutsuja lähetettäessä, oli tällä kertaa pakko pihistää. Ymmärrän, ettei perinteistä postia enää samoissa määrin lähetellä, jonka takia hintoja on pakko nostaa entisestään. Lähes puolitoista euroa yhden kortin lähettämisestä alkaa kuitenkin olemaan jo niin iso summa, että osa kutsutuista saivat tällä kertaa tyytyä pelkkiin whatsapp-viesteihin. Joten mekin siirrymme hiljalleen sähköisiin lähetystapoihin yhä enenevissä määrin. Leikelkööt postilaiset nurmikoita rauhassa. 

_DSC0686_1 _DSC0688_1

Hugo ei näyttänyt paljoa mielenkiintoa kutsujen askarteluun, joten otin ohjat omiin käsiini. Helppo apinamalli, ihan pirun paljon leikkaamista, vähän liimaa ja kortit olivat valmiit. Kirosin kyllä kaverille puhelimessa muutamaan otteeseen tuota loputtomalta tuntunutta projektia, eli apinakorvien leikkaamista. Lopputulos oli kaikessa yksinkertaisuudessaan kuitenkin niin söpö, että se oli ehdottomasti vaivan arvoista. Hugo ihastui kortteihin, toivottavasti vastaanottajatkin.

Mitäs pidätte korteista? Maksaako kukaan muu enää riistohintaa lähettääkseen perinteistä postia?

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!