9. huhtikuuta 2017

Monsterisynttärit Oy

Tänään ollaan vietetty pelottavan hirvittäviä monsterisynttäreitä. Esikoisemme täytti kuusi vuotta ja kokoonnuimme sukulaisten kanssa juhlimaan. Synttäreiden teema oli siis monsterit ja se näkyi taas juhlapöydän kattauksessa sekä koristeissa. Tarjoilut piti pitää yksinkertaisena, mutta juhlapöytä olikin niin täynnä ettei sinne meinannut kaikki ruoka mahtua. Juhlapöytä notkui toinen toistaan pelottavimmilla herkuilla ja koti koristeltiin värikkäin monsterinaamaisin ilmapalloin sekä paperikoristein. 

_DSC0714_2 _DSC0734_1

Suolaisina tarjottavina meillä oli monstericroissantteja tuorejuustolevitteellä sekä monsterivarpaita, eli nakkipiiloja. Tämän lisäksi juustoisia monsterikynsiä ja ilveileviä mandariineja sekä muita hedelmiä naposteltavaksi. Makeina tarjottavina taas pöydästä löytyi monsterikeksejä, monsterimuffinsseja sekä monsterikakku. Värikkäistä karkkikipoista löytyi monsterivauvoja, kynsiä, hampaita sekä monsterimunia ja -toukkia. Kellertävä booli oli monsterimehua ja nyt mua alkaa jo naurattamaan montako kertaa olen tänään toistanut sanaa monsteri.

_DSC0717_1 _DSC0727_1 _DSC0726_1 _DSC0728_1 _DSC0721_1

Juhlat olivat oikein onnistuneet ja tarjoilut kävivät hyvin kaupaksi. Käytin leipoessani ensimmäistä kertaa nestemäisen elintarvikevärin sijaan pastavärejä ja näköjään se ei valkosuklaata värjätessä toiminut ihan optimaalisesti. Keksien päällystykset jäivät hieman harmahtavan värisiksi, mutta muffinssi- ja kakkukuorrutteessa taas väri oli ihanan kirkas. Kakun visio oli hieman erilainen kuin toteutus, sillä tylla ei toiminut kiireessä haluamallani tavalla ja no muutenkin kakku jäi hieman epäsiistin näköiseksi. Mutta onneksi monstereiden on tarkoituskin näyttää hirveiltä!

_DSC0733_1 _DSC0751_1 _DSC0772_1 _DSC0810_1 _DSC0844_1

Juhlat alkoivat taas liian aikaisin ja ne sujuivat vauhdikkaasti. Kerkesin sentään vaihtaa juhlamekon pälle, mutta tukka sojotti suihkun jälkeen joka suuntaan. Kakkukin oli vasta kuorrutettavana ensimmäisten vieraiden jo saavuttua paikalle, mutta ihan hyvin me selvisimme. Monsteri-teema oli siitä helppo, että riitti että tunki syötäviä silmäkoristeita kaikkiin ruokiin ja tarralla liimattavia muovisilmiä kaikkialle muualle. Tällä tavalla esimerkiksi yksiväriset paperikupit saivat ihan uuden teemaan sopivan lookin.

Huomenna on taas aika juhlia, kun vuorossa pienet juhlat päiväkotikavereille!

*Osa kattaustarvikkeista sekä koristeista saatu yhteistyönä Juhlahumua.fi-verkkokaupasta.

8 kommenttia:

 1. Ihania! Oot kyllä aina niin taitava. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hö, piti näyttää pelottavalta :D mut niihän siinä monsterit leffassaki lopulta hauska oli parempi ku pelottava :D

   Poista
 3. Näyttääpä kivalta ja kuitenkin suht helpolta toteuttaa! Kuulostaa tutulta tuo, että juhlat alkoivat liian aikaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, näyttävää mahdollisimman vähällä vaivalla, se on aina paras skenaario :)

   Poista

Kiitos kommentista!