30. lokakuuta 2016

Lasten Halloween 2.0

Vietettiin tänään kotonamme tämän syksyn toisia lasten halloween-juhlia. Sovittiin ystäviemme kanssa eilen ilallla pika-aikataululla juhlivamme halloweeniä ja päätettiin järjestää juhlat meillä. Kaivoin kaapista sen ainoan pienen pussillisen halloween-koristeita ja survoin koristeita joka paikkaan. Kodista tuli ihan kivan näköinen, joten taidetaan fiilistellä vielä pyhäinpäivään asti näissä tunnelmissa. Oransseista, valkoisista ja liiloista ilmapalloista syntyi permanenttitussin avulla lepakoita, haamuja sekä kurpitsoja. Valkoisesta lakanasta ja lampusta kyhätty haamu piilotti sotkut hyllyköstä ja sai vielä pelottavan naamarinkin.

_DSC0614_1 _DSC0630_1 _DSC0622_1 _DSC0615_1 _DSC0633_1 _DSC0626_1 _DSC0638_1

Nyyttäriteemalla hoidetut pippalot oli hyvä idea ja lasten pukeutumisinto oli taas hieman ontuvaa. Pöydässä oli tarjolla lihapiirakoita, pizzaa, haamubanaaneja, kurpitsamandariineja, myrkkyboolia, luurankosuklaita ja karkkia, haamu-muffinseja sekä suolatikkuja ja poppareita. Kaikki maistui sekä aikuisille että lapsille ja juhlien loputtua meille jäi ainoastaan kymmenen kilon verran muruja imuroitavaksi. Kuvia ei itse juhlijoista tullut räpsittyä, kun oli liikaa juoruiltavaa tyttöjen kanssa. Kivaa oli kuitenkin!

Vietittekö Halloweenia tänä viikonloppuna vai juhlitteko vasta pyhäinpäivänä?

6 kommenttia:

 1. Kivan näköiset bileet taas. Mukavaa kun jaksatte järjestää lapsille kaikkea :)

  VastaaPoista
 2. Emme juhlia ollenkaan.
  Se ei ole omasta mielestäni suomalainen juhla vaan amerikkalaisten juttu joten me emme juhli ollenkaan sitä.
  Nyt kun noita pellejäkin on yhdistelty halloweeniin niin jotenkin puistattaa koko halloween juttu oikeastaan.
  Monet lapset jo pelkäävät niitä pellejäkin,tyttäreni pelkää koulumatkaa,viemme usein autolla ja nyt juuri näki kaupassa noita halloween luuranko juttuja niin pelkäsi niitäkin kovasti.

  Lapsuudessani en edes tiennyt mikä oli halloween,paitsi vanhempana sitten kun tuli katseltua niitä mike myers kauhuleffoja.
  Meille riittää pääsiäinen,vappu ja joulu.
  Siinäkin on ihan tarpeksi tekemistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei joulu saati pääsiäinen ole myöskään (alunperin) suomalaisia juhlia..

   Poista
  2. Mitä sitten ?

   Huvittavaa kun takerrutaan noinkin pieneen asiaan :D
   Kaikkihan juhlivat mitä haluavat.
   Vai miten se meni :D

   Poista
  3. No kieltämättä noi pelleuutiset on jotenkin extra ikäviä tässä halloweenin aikoihin :/
   Jokainen toki saa juhlia mitä pyhiä haluaakaan, mutta ihan totta kyllä että nuo muutkin ovat varmasti rantautuneet Suomeen perinteiksi muiden maiden kautta. Paitsi vappu, mun tietääkseni se on ihan suomalainen juttu? :D

   Poista

Kiitos kommentista!