19. syyskuuta 2016

Siksi olet minulle Se Oikea

Minua paleltaa jatkuvasti, sinä olet lämminverinen ja saan lämmitellä kylmiä varpaitani kehoasi vasten. Saan nukkua kahdella peitolla, koska sinulla on oman peittosi alla liian kuuma ja minulla yhden peiton alla liian kylmä.

Mä vihaan tiskikoneen tyhjennystä ja täyttöä, onneksi sinä teet sen mielelläsi. Tai et ehkä mielelläsi, mutta vapaaehtoisesti ja valittamatta. Ilman sinua elämäni (no, keittiöni) olisi likaisten tiskivuorten täyttämä.

Kun mun tekee jotain mieli, lähdet useimmiten sitä lähikaupasta minulle hakemaan urheana ritarina metallinhohtoisen harmaalla peltiratsullasi. Et ehkä ole romanttinen, mutta olet avulias ja huolehtiva.

Kun minua väsyttää aamuisin, sinä nouset kiltisti lasten kanssa. Kun on sinun vuorosi nukkua, kiitän sinua laittamalla aamiaista valmiiksi.

En ymmärrä peliharrastustasi, mutta pelaamisesi mahdollistaa minulle rauhallisen hömppäohjelmien katseluajan, joka sinua taas ei kiinnosta. Et kuitenkaan priorisoi peliaikaa ennen parisuhdeaikaa.

Annat minulle omaa aikaa kun sitä tarvitsen, vaikken itse sitä tarvetta edes huomaisi. Tiedät milloin tarvitsen rauhaa tai vapaa-aikaa. Tiedät myös milloin tarvitsen seuraa ja osaat tarjota sitä minulle juuri silloin.

Mun surkea huumori aiheuttaa sinussa hilpeyttä, tai ehkä lähinnä myötähäpeää. Sun erilainen, mutta yhtä lailla surkea huumorintaju ei minuakaan kovin innosta. Silti nauramme yhdessä, toisillemme, huonoille vitseillemme. 

Kun en jaksa syödä ravintolassa tai kotona omaa annostani loppuun, sinun vatsaasi mahtuu aina ylimääräinen palanen lautaseltani. 

Rauhallisuutesi tuo vastapainoa temperamentisuudelleni. 

Siksi ja miljoonasta muustakin syystä.

parisuhdekuva

Täydennät minun vajavaisuuksiani, rakastat ehdoitta, tuet ja välität. Olet paras ystäväni ja elämänkumppanini. Kanssasi jokainen hetki on ihana muisto, ja huonotkin hetket opettavat meille uusia asioista toisillemme. Meillä on vahva halu jakaa loppuelämämme yhdessä, kasvattaa lapsemme yhdessä ja viettää onnellisia eläkepäiviä yhdessä. Kanssasi elämä on seikkailu, ylämäkineen ja alamäkineen.

Kiitos, että jaat elämäsi kanssani, rakas puolisoni.

4 kommenttia:

Kiitos kommentista!