22. heinäkuuta 2016

Kampaaja pilasi hiukseni!

Kävin eilen kampaajalla, tarkoituksena siistiä latvoja mun pitkä polkka -mallisesta tukasta. Olen aina haaveillut pitkistä hiuksista, mutta se ei sovi hiuslaadulleni sillä tukka menee huonoon kuntoon nopeasti. Viime syksynä repäisin ja annoin luottokampaajalleni luvan leikata pois kaikki huonokuntoiset hiukset. Lopputulokseksi sain kauniin long bobin ja kampaajalta tullessani en malttanut pysyä poissa peilin edestä, olin niin tyytyväinen! Olen käynyt samalla kampaajalla varmaan 15 vuotta ja luotan häneen täysin. Päätös leikkauttaa long bob oli todella hyvä. Olen kuitenkin laiska kampaajallakäijä ja edellisestä leikkauksesta olikin kertynyt jo melkein kahdeksan kuukautta. Oma kampaajani on hoitovapaalla enkä saanut hänelle aikaa ajoissa, sillä halusin siistiä ylikasvanutta tukkaani loppukesän tärkeitä tapahtumia varten. Uudelle kampaajalle meno oli suurin virheeni ikinä. Tulen myös katumaan seuraavat piiiiiiitkät kuukaudet sitä, etten näyttänyt kampaajalle mallikuvaa, millaisen kampauksen haluaisin. Luotin siihen, että kampaaja kyllä osaa siistiä latvat suullisesti selitettynä, sillä sanoin että toivon hiusten ylettyvän olkapäiden tasolle ja puysyvän saman mallisina kuin olivatkin. Kävelin kampaajalta ulos kuin kypärä päässäni - olin saanut täysin pottamaisen polkkatukan, joka ylettyy vain leukaan asti.

_DSC0113_1

Itkin vasta kotona tajuttuani asian todellisen laidan. Luulin tukan näyttävän niin lyhyeltä siksi, kun kampaaja tuuheutti ja föönasi ja puunasi tukkaa. Enkä varmaan olisi kehdannut päin naamaa sanoakaan, että mitä helvettiä menit tekemään! Olkoot lapsellista tai ei, en tunteilleni voi mitään. Joka kerta peilin ohi kulkiessani kyyneleet nousevat silmiini. Miksi en vain odottanut aikaa omalle kampaajalleni? Halusin nätin tukan tärkeisiin tapahtumiin, nyt näytän niin karmealta etten kestä katsoa itseäni! Hävettää kulkea tuolla ihmisten ilmoilla. Perinteinen polkkatukka ei sovi minulle lainkaan. Se korostaa leveitä hartioitani ja kadottaa muutenkin lyhyen kaulani kokonaan. Näytän kypäräpäiseltä kaulattomalta mummelilta. Vihaan uutta ulkonäköäni! Onneksi hiukset kasvavat takaisin. Joku saattaa ajatella, että ihan turhaan vingun jostain tukan pituudesta, kun maailmassa on suurempia murheitakin. Minulla on kuitenkin oikeus olla pinnallinen ja ulkonäkökeskeinen ja itkeä rumia hiuksiani. Ei turhasta valittamisen lopetus poista nälänhätää tai pelasta maailmaa. Okei, se valittaminen ei myöskään tukkaani takaisin kasvata - ainakaan vielä moneen kuukauteen. Ainoana vaihtoehtonani on vain kestää rumaa hiusmallia ja olla ikinä enää istumatta kyseisen kampaajan penkkiin. Aion kuitenkin yrittää edes nopeuttaa hiusten kasvua kotikonstein, eli syömällä tiettyjä ravintolisiä ja käyttämällä hiustenkasvua nopeuttavia shampoita ja hoitotuotteita. On samantekevää, ovatko ne huuhaata vai ei, jos se ylentää mieltäni edes ajatuksen tasolla.

_DSC0178_1

Olen muutenkin aina ollut todella epävarma ulkonäöstäni sekä todella kriittinen itseäni kohtaan. Pidän itseäni kauniina vain hyvin satunnaisesti, keskityn epäkohtiin ja niihin asioihin ulkonäössäni, jotka mielestäni ovat rumia. Nyt ne viimeisetkin itsetunnon rippeet lakaistiin kampaamon lattialta suoraan roskiin. Toki itsetunto on paljolti asenteesta kiinni, mutta kyllä siihen tarvitsee muutakin. Itsevarmuus lähtee sisältä, mutta tarvitsee rohkaisevia ajatuksia peilikuvaltaan. Nyt kun peilikuvani lähinnä itkettää, ajattelen kuinka monta kuukautta joudun olemaan täysin tyytymätön ulkonäkööni, ennen kuin hiukset kasvavat siedettävään pituuteen ja alan näyttämään taas omastakin mielestäni ihan ookoo ihmiseltä. Lohduttaahan se onneksi hieman kuulla muilta, että tukka on kiva, mutta en minä leikkauta hiuksiani muiden mielen mukaan, vaan omani! Minulle on samantekevää, mitä mieltä muut ovat. Jos itse en pidä hiuksistani, niin sitten ne ovat kamalat riippumatta siitä mitä naapurin Pena on mieltä.

_DSC0149_1

En ole pettynyt pelkästään kampaajan toimintaan, vaan myös itseeni. Luotin kampaajaan, luotin siihen, että hän tietää polkan ja pitkän polkan eron, ymmärtää leuan ja olkapäiden eron sekä kuuntelee ohjeitani pelkästään tasoittaa hiuksia. Tyhmänä ja hyväuskoisena ajattelin, ettei minun tarvitse näyttää mallikuvaa tukastani viime leikkauksen jälkeen, vaikka se olisi ollut muutaman klikkauksen päässä puhelimessani. Olen vihainen itselleni myös siitä, etten jaksanut odottaa muutamaa viikkoa saadakseni ajan omalle kampaajalleni. Se, että olisin ollut ylikasvaneilla hiuksilla kaikissa niissä tapahtumissa, joissa olisin halunnut ollu siistityllä kampauksella, tuntuu nyt jälkeenpäin ajateltuna hyvin pieneltä hinnalta. Jaksaessani odottaa olisin varmasti saanut hiuksilleni juuri sitä mitä halusin. Nyt kärsin kuukausikaupalla omista virheistäni sekä kampaajan osaamattomuudesta tai välinpitämättömyydestä neuvojani kohtaan. Reklamoin saamani palvelun heti tajuttuani, kuinka paljon oikeasti vihaan tukkaani ja kuinka erilainen se on verrattuna siihen, millaiset ohjeet annoin kampaajalle. Toivon tosissani, että kampaamo ottaa vastuun työntekijänsä mokasta ja edes palauttaa rahani. Tuntuu ihan paskalta, että olen maksanut siitä, että tukkani on kamala!

En kaipaa kehuja, vaikka pitäisittekin uudesta tukastani. Omasta mielestäni se on silti kauhea.
Olisin kuitenkin kiitollinen jokaisesta vinkistä, joka saattaa edistää nopeampaa hiustenkasvua.

54 kommenttia:

 1. Luoja miten pinnallista paskaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mut onneks mul on oikeus siihen ;)

   Poista
  2. Mä olen itkenyt niin monta kertaa omien hiusteni takia jo lapsesta asti, että en ymmärrä, miten joku voi pitää pinallisena sellaista. Mä ymmärrän sun tunteet täysin! Olen myös itkenyt kampaajan tehtyä 11-vuotiaalleni 60-vuotiaan kampauksen. Pisimmät hiukset ylsivät siihen, mihin lyhyimpien piti yltää. Kyllä saat olla vihainen!

   Poista
  3. Kiitos Hanna. Mietin tässä samaa, että moniko olisi ihan sujut sen kanssa, että olisi omasta mielestään ruman näköinen. Ihmisillä on kuitenkin tapana haluta olla tyytyväinen itseensä eikä väen väkisin yrittää näyttää rumalta.

   Poista
  4. Eipä ne hiukset naamasta nättiä saa, vaikka olisivat missä mallissa/pituudessa.. Koita puolinutturaa, jos se nyt auttaisi edes hetkeksi?

   Poista
  5. En tiedä tarkoititko tässä nyt sitä, että olen ruma riippumatta siitä millaiset hiukset mulla on? :D Mutta ehkä parempi etten tajunnut XD

   Poista
  6. Lähinnä tuntuu, että tää sun blogi menee enemmän ja enemmän pinnaliseksi. Ensin piti saada tissit, ettei tarvitse peilin edessä itkeä kun on niin ruma kroppa ja sitten itkettää kun tukka on huonosti hetken.

   Kyllä mä ymmärrän, että harmittaahan se jos joku sun hiukset pilaa. Olen mä itsekkin joskus yläasteen alkupuolella leikannut itselleni otsatukan ja liian lyhythän siitä tuli. Muistan sen hetken kyllä hyvin, kun tuskailin mitä teen tukalle, että se ei näytä ihan pöljälle. Mutta se tosiaan oli yläasteella, silloin kun ulkonäköpaineet ovat juuri pahimmillaan. Aikuinen nainen kun kuitenkin on kyseessä, niin enemmän häpeäisin tällaisen postauksen tekemistä kuin niitä pilalle leikeltyjä hiuksia.

   Poista
  7. Olet onnekas, jos olet täysin tyytyväinen itseesi :) Onnea siitä, olen kateellinen! Totta, että ulkonäköpaineet ovat vahvimmillaan teini-iässä. Aikuisuus tai ikä eivät valitettavasti takaa itseensä tyytyväisyyttä tai itsevarmuutta. Työstän itsetuntoani myös henkisesti ihan jatkuvasti ja opettelen hyväksymään itseni, tai tekemään niille asioille jotain, mihin voin vaikuttaa. Kyllä se tuntuu itsestänikin ikävältä, etten osaa hyväksyä itseni sellaisena kuin olen. Kiitos kuitenkin kommentista :)

   Poista
 2. Hmm..En ole nähnyt niitä sun edellisiä hiuksia,mutta vaikee kuvitella että pidempi malli sopis sulle nykyistä paremmin.Sulla on niin ohuen näköinen tukka ( niinkuin useimmilla suomalaisilla) että "pitkä polkka" näyttäis ihan hiiren hännältä. Paksua lyhyttä kaulaa ja leveitä hartioita saat kavennettua/ hävitettyä käyttämällä oikeanlaisia vaatteita ja oikeanmallisia kaula-aukkoja. Reipas geometristen leikkaus puolestaan sopii sulle hyvin.
  Stylisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) tuo kaula-asia tavallaan tuli esille vasta nyt hiustenleikkuun jälkeen,kun aloin miettimään miksi näytän niin kummalliselta. Uusi hiusmalli kadottaa kaulan kokonaan. Tätä ongelmaa ei siis ollut pidemmän tukan kanssa. Tuo hiusten paksumpi olemus onkin sitten ainoa hyvä asia tässä uudessä hirvityksessä. Mulla on ohut tukka, mutta tuskin se nyt ihan muutaman sentin pidempänä olisi hiirenhännäksi muuttunut

   Poista
 3. Auttaisiko, jos pitäisit hiuksia paljon kiinni, kunnes ne kasvavat? Ponnarilla tai jollain pienellä sykeröllä ollessa ne eivät ehkä näyttäisi silmääsi niin häiritsevän lyhyiltä. onneksi hiukset kuitenkin kasvavat suht nopeasti, ja ainakin biotiini nopeuttaa hiusten kasvua. Ja vaikket kehuja kaivannutkaan, niin pakko on sanoa, että ei tuo nyt niin paha ole:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biotiinia ostinkin, kiitos vinkistä! Tää tukka on niin lyhyt, etten saa sitä edes niskaan sykkyrälle. Takaraivolle saan osan hiuksista mutta se ob melkein vielä kamalampi,kun niskassa sitten roikkuu sellaista takajeejeetä. Huoooh. :D

   Poista
 4. Itse tein saman virheen torstaina ja edelleen itkettää. Eihän siinä muuten, mut on häät viikon päästä ja hiukset on takaa kynitty kuin kanan peräpää...et ei varmaan paljon kampauksia tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( tunnen todellakin tuskasi! Muakin itkettää aina peilin edessä. Joo, hiukset on pieni ongelma mutta se sattuu henkisesti yllättävän paljon. Toivottavasti saat jotain tehtyä, uskon kyllä että tukastasi tulee hääpäiväksi hieno! Ja onnea jo etukäteen <3

   Poista
 5. Voih! Pystyn niin samaistumaan tuohon. Mulle on käynyt noin nyt kahdesti! Ja ai että se kirpasee. Enää en anna kampaajille täysin vapaita käsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitto! :/ ja mä en edes antanut vapaita käsiä, vaan selkeät ohjeet joita ei noudatettu!

   Poista
 6. Cybershopista pidennykset 😁 mä ainakin meinasin ostaa. Mulla katkee hiukset koko ajan eikä kasva 😖
  Mä oin kerran nuorena kokenut ton saman kohtalon kampaajalla ja kerran ehkä 07 vuonna uudestaan melkein yhtä pahan. Olikin sit pitkä kampaaja tauko. Voin niin ymmärtää sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tosiaan niitä pidennyksiäkin jo, mutta ne ilmeisesti näyttäis aika tyhmältä, kun oma tukka on näin lyhyt. Tylsää, että oot joutunut myös kokemaan paskoja kampaajareissuja!

   Poista
  2. Ei näytä! Mun kaverilla on just tuolta jotku letitettävät ja ne näyttää ihan aidolle ja tosi hienolle ☺ !

   Poista
 7. Hihi, kunnon avautuminen :D Tukka kasvaa kyllä ja tuollaista tasapitkää on helppo kasvattaa :) Cheer up, hyvältä näytät!

  VastaaPoista
 8. Voi ei ompa todellla kurjaa! Tuo tosiaan näyttää aika potalta, luulisi kampaajankin sen huomaavan. Jos sitä olisi hieman rikottu eikä se olisi noin tasainen niin se voisi olla paremman näköinenkin. Veikkaan että et uskalla mennä enää kampaajalle sitä rikkomaan mutta jospa se luotto kampaajasi osaisi tehdä siitä vähemmän pottamaisen, rikotut latvat ja ehkä vähän kerroksia toisi ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy selvitellä, en kyllä tiedä uskallanko ellei joku mallikuva löydy joka hurmaa mut kokonaan. :) pottamaisuus ärsyttää tässä eniten. Tukka on samalla mummomainen ja ysärilapsen tukka

   Poista
 9. Tiedän niin tunteen! Mulla pitkät hiukset ovat merkittävä osa naisellisuutta. Jos joku veisi ne multa vastoin ohjeitani niin saattaisi käydä leikkaajalle huonosti ;)

  VastaaPoista
 10. Mulle on käynyt kerran tämä ihan sama juttu! Ensin oli nätti edestä hiukan pidempi ja takaa lyhyempi long bob ja kun sen jälkeen kävin toisella kampaajalla leikkaamassa ylikasvaneet pois niin sain tuollaisen samanlaisen polkan. Pinnallista tai ei niin kyllähän se pistää vituttamaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitäpä! Ja kyllä sitä saa joskus pinnallisuuksistakin olla vittuuntunut. :D

   Poista
 11. Mulle kävi samoin pari vuotta sitten. Hiusten piti yltää olkapäille, mutta eivät todellakaan yltäneet ja vielä kun hiukset vähän kihartuu, niin vasta se näytti kauhealta. Tällaiselle pallopäälle ei sopinut yhtään. :/ Onneksi hiukset on nyt taas pitkät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitto! Onneks sulla on jo kasvanut pois huonosta mallista. Toivottavasti mullakin pian :D

   Poista
 12. Voi mä niin ymmärrän ton raivon, surun ja pettymyksen!! En oo koskaan pitänyt itseeni nättinä ja mun hiukset ei koskaan kasva yhtään yli olkapään kun ne on niin heikot. Sit kampaajat aina "lyhentää huonot latvat pois" niin taas on hädin tuskin leukaan asti. Haluisin niin kovasti pitemmät hiukset, mulle tuli ihan raivokyyneliä silmiin sun puolesta kun ymmärrän niin täysin sun fiilikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihan varmasti ymmärrät, kerta sulla on ihan samoja kokemuksia ja ajatuksia kuin mullakin. Kokeile säkin biotiinia,jos et jo syö!

   Poista
 13. Ymmärrän tunteen vaikks tosin onneksi mun äiti on kampaaja niin ei tarvitse hiusten takia stressata/pelätä.. :) http://jasmiinah.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) onneksi mullakin on tuo luottokampaaja,jolle jatkossakin menen :)

   Poista
 14. Mullakin leikattiin lyhyeksi about vuosi sitten.
  No ekaksi olin järkyttynyt mutta opettelin föönää ja laittamaan hiuksia :)
  Itselläni oli vielä lyhyemmät hiukset.
  Nyt oon jo tottunut,alkaa olemaan jo hiukset jotka saa kiinne jopa.

  Tsemppii, kyllä se kasvaa.
  Ei se paljon tietysti auta että se kasvaa joskus.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja omista kokemuksistasi:) ehkä tämäkin tästä!

   Poista
 15. Pidätkö koskaan hiuksia keskijakauksella? Itsellä on lyhyt polkkatukka mihin olen tyytyväinen mutta sulla näyttää olevan samankaltainen tukka kuin mulla. Laita tukka keskijakaukselle niin se pysyy paremmin sivuilla kuin takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pidä, mutta täytyypä kokeilla miltä näyttäisi! :) kiitos vinkistä.

   Poista
  2. Samalla harjaa sitä. Sekoita vaikka ensin tukkaa käsillä ja sitten kokeilet keskijakauksella. Silloin se ei pysy noin takana

   Poista
 16. Googlaa rikotttu polkka ja katso mitä pottamaisuusen pelastamiseksi voi tehdä! Mun mielestå rikottu polkka näyttää aikuismaiseltq ja kauniilta :) mutta tuo tasainen sopii lähinnä mummoille.

  VastaaPoista
 17. Se on vaa rankkaa duunia toi kampaajan homma, parhaas teet, etkä varmasti tahallaan pilaa kenenkään hiuksia. Ehkä suurin osa asiakkaista tykkääkin lopputuloksesta, sitten on yks joka ei tykkää ja arvostelee sun käsityötä netissä ja lisäksi kertoo lähipiirilleen ettei varmasti kannata kyseiselle kampaajalle mennä. Koita siinä sit ittes elättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, kyllä asiakas saa valittaa, jos kampaaja on tehnyt huonoa jälkeä. Mutta itse ainakaan en ole nimennyt kampaamoa enkä kampaajaakaan, kenen luona kävin, koska tiedän, että vaikka ko kampaaja leikkasi mun hiukset väärin,ei tarkoita että hän leikkaa kaikkien asiakkaidensa hiukset huonosti :) Eli itse en ainakaan yritä tässä kenenkään työntekoa hankaloittaa. Ihmisellä on kuitenkin oikeus valittaa, mikäli ei ole tyytyväinen ostamaansa palveluun.

   Poista
 18. Mulla kerran värjättiin hiuksia pitkään kampaajalla, maksoin siitä paljon.. Illalla tajusin että nämä oikeasti ei ole edelleenkään minkään väriset. Soitin aamulla kampaajalle takaisin ja kerroin että olen pettynyt. Antoi uuden ajan ja 20e:lla lopulta värjäsi hiukset siihen kuosiin että tykkäsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sait hiuksesi korjattua :) ikävää, että näitä tahattomia mokia sattuu näinkin usein, mitä tässä kommenttiboksissa näkyy. En kuitenkaan usko, että kukaan kampaaja tahallaan haluaa tehdä asiakkaansa tyytymättömiksi

   Poista
 19. Ymmärrän todellakin tuskasi.
  Pyysin olkapäille ulottuvia hiuksia, mutta sain jotain aivan muuta. Hiuslaatuni on vielä piirun verran kihartuva, joten lyhentää hiuksia entisestään. Suoristusrauta on kovassa käytössä.
  Onneksi pituutta jäi kuitenkin sen verran, että saan pidettyä niitä kiinni. Kasvamista odotellessa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmi että sullekin on käynyt niin :/ toivotaan pikaista hiustenkasvua meille molemmille :)

   Poista
 20. Ajattelin etten malta odottaa kampaajaalle pääsyä koska hän on lomalla ja menen jonnekkin muualle mutta taidan odottaa sittenkin, tarkotus olisi juurikin leikkauttaa pitkää polkkaa joten en taida uskaltaa ottaanriskiä..mutta hei nainen,sä näytät kauniilta vaikkei ihan unelmien tukka olisikaan päässä <3 kyllä se sieltä kasvaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Laura <3 odota ihmeessä, jos on sellainen olo. Tutulle kampaajaalle on mukava mennä hyvillä mielin kohentamaan tukan kuntoa ja mallia :)

   Poista
 21. Mulla myös teininä leikattiin mummopolkka, se oli ihan kamala. Lähdin heti samana iltana "ilman ajanvarausta" kampaajalle ja hän sai tukkani pelastettua.
  Nyt 3-4 kk sitten menin kampaajalle värjäykseen. Seuraavana päivänä tajusin, ettei hiuksissani ole mitään muutosta. Nyt ärsyttää etten silloin tajunnut valittaa, tyydyin vain kohtalooni. Pari viikkoa sitten sain idean, että leikkaan pitkät hiukseni long bobille j nyt sain ihanat hiukset. Edelliskerran 150€ värjäys meni kankkulankaivoon, mutta ei sille enää mitään mahda.

  Mun tukka kasva tosi nopeeta tahtia, en käytä mitään aineita / lääkkeitä. Hieron päänahkaa joka ilta sormenpäillä jonkun aikaa, uskon että siitä syystä hiukset kasvaa niin nopeasti. :) Tsemppiä Jenni ja paskat kommentoijille, jotka väittävät sua pinnalliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa, että sullakin on ollut huonoja kokemuksia kampaajalla käymisestä :( Pään hierontaa täytynee kokeilla itsekin, jos saisi vähän vauhtia tähän kasvuun ;)
   Kiitos kommentista ja tsempeistä <3 Jos joku pitää mua blogin perusteella pinnallisena niin pitäkööt :D

   Poista
 22. Sinuna kyllä Miettisen niitä pidennyksiä. Laadukkaat pidennykset näyttäis varmasti hyvälle ja luonnolliselle ja saisit samalla itsetuntoasi takaisin :) lisäksi kannattaa käyttää jotain tuuheuttavia tuotteita tuonne tyveen, niin ohut tukka ei roikkuisi niin päätä myöten.

  maailmameilleavoinna.blogspot.com

  VastaaPoista
 23. Itsellänikin kävi kampaajalla käydessä samantyyppinen moka, kun luottokampaajani oli äitiyslomalla. Halusin vähän tasoitusta latvoista ja halusin kasvattaa sivuotsatukkaank pois ja ohentaa sitä. Lopputuloksena kävelin aivan sienen näköisenä ulos kampaamosta. Kampaaja oli kerrostanut hiukseni, päältä ihan järettömän lyhyiksi. Kampaamokerran piti olla kiva lisä arkeen, eikä pitkän ajan hiustenvihaamis-projekti. Tajusin myös kotona vasta asian todellisen laidan. En halunnut katsoa itseäni peilistä rumien hiuksien takia. Halusin suorat hiukset, en tattia päähäni. Otsatukka oli leikattu lyhyeksi, hiukset oli kerrostettu aivan älyttömän lyhyeksi. Tunsin joka kerta peiliin katsoessani vihaa hiuksiani kohtaan. Tunsin kuinka kyyneleet pyrkivät ulos. En edes halunnut tehdä mitään valituksia kampaajasta, vaikka tämä olisi ollut sangen järkevä vaihtoehto. Joudun edelleen elämään kerrostettujen hiuksien kanssa, jotka eivät yllä jokapaikasta poninhännälle, sillä hiukset ovat päältä leikattu n. Sormen mittaiseksi, ja muuten hiukset yltävät yli olkapäiden.

  VastaaPoista
 24. Minulle on käynyt parikin kertaa samalla tavalla. Mulla on ollut nuorena ohuet hiukset ja siksi hävetti lähteä kampaamosta. Valitin ja kampaaja korjasi työtään. Sen jälkeen ei ole tällaista sattunut.

  Voimia sinulle ja muista että olet kaunis juuri tuollaisena kuin olet ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!