8. kesäkuuta 2016

Päät pyörällä ja postissa

_DSC0136_1
_DSC0109_1 _DSC0117_1

On taas tullut aika jolloin perheen keskimmäinen, kesän lapsi, täyttää vuosia. Alexin synttärit lähestyvät ja juhlien suunnittelu on jo täydessä vauhdissa! Kohta neljävuotias on itse ollut aktiivisena mukana valitsemassa teemaa ja vaatimassa niin vaikeita kakkuviritelmiä, että äidin pää menee pyörälle. Pinterest on kaikessa ihanuudessaan huono paikka etsiä inspiraatiota, ainakin silloin jos vieressä istuu kolmevuotias joka haluaa kaiken mitä näkee! Tän ja tuon ja vielä tuonkin superhypervaikean näköisen jutun. Pyrin pysymään teemassa parhaani mukaan tarjoilujen sekä kodin koristelun suhteen, mutta taidan olla hieman pulassa. Toivottavasti raati hyväksyy ne jutut jotka onnistun toteuttamaan kaikkien mahdottomilta tuntuvien ideoiden seasta.

Juhlien teema valikoitui synttärisankarin toiveiden mukaisesti, eli Legoa on luvassa. Tuttuun tapaan lähdettiin soveltamaan kutsukorttejakin teeman mukaisiksi. Noh, tämä vaihe oli kieltämättä helppo. Pino keltaista pahvia, musta tussi ja lapsi väkertämään legoukkojen päille naamoja. Yritin rohkaista Alexia piirtämään hymyileviä naamoja, mutta sain vain epäluuloisen mulkaisun ja itsestäänselvällä äänensävyllä tokaistun "Nämä ovat kyllä ihan iloisia". Alex hoiti siis naamat ja auttoi sujauttamaan päät postituskuoriin. Sen lisäksi reippaat pojat koristelivat kirjekuret ja auttoivat kuskaamaan Hugoa rattaissa lähimmälle postilaatikolle asti, kun en itse saa vielä rattaita työntää. Kohta päitä alkaa putoilemaan lähipiirin postilaatikoihin. 

Vinkkejä Lego-teemabileisiin otetaan vastaan!

6 kommenttia:

 1. Suloiset kortit! Olen ihaillut askartelujasi aiemminkin, mutta nämä ovat kyllä yksinkertaisuudessaan tosi hellyyttävät. Mukavaa, että jaksat panostaa kunnon paperisiin kutsukortteihin ja teemajuhlien järjestämiseen lapsillesi :)

  VastaaPoista
 2. Täällä kivoja vinkkejä:
  http://www.lumimaella.fi/2016/06/lego-juhlien-yksityiskohtia.html?m=1
  http://www.lumimaella.fi/2016/05/lego-juhlien-kattaus.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuolla näytti olevan vaikka mitä kivaa! :)

   Poista

Kiitos kommentista!