22. toukokuuta 2016

Miniloman viimeiset hetket

Tänään ollaan vietetty kesäistä sunnuntaipäivää. Samin viimeisen lomapäivän kunniaksi käytiin rannassa kahvilla ja leikkimässä. Mä olen voinut paljon paremmin eilisestä lähtien ja olenkin saanut jätettyä pois kaikista vahvimmat lääkkeet. Huomenna koittaa todellisuus ja jään päiväksi kotiin poikien kanssa Samin palatessa töihin. Hieman mua huolestuttaa, mutta eiköhän me jotenkuten pärjätä. Huomenna mun ei onneksi vielä tarvitse autoilla, joten Hugon autoon ja autosta pois saamisen kanssa ei ole huolta. Syöttötuoli sen sijaan aiheuttaa hieman hankaluutta, samoin päiväunille laittaminen rattaisiin. Jos vointini huononee Sami on kuitenkin valmiustilassa tulla töistä kotiin.

 photo sommar_1_zpsc9bemaio.jpg  photo sommar_2_zpssg5huely.jpg  photo sommar_3_zpskcxisarn.jpg  photo sommar_4_zpsf6px4s03.jpg

Kamerani tuntuu edelleen turhan painavalta käsissä, joten olisin kuvaillut rantsureissuamme puhelimella. Mutta (aina on mutta) jostain syystä kamerani on mennyt mustaksi! Saan kyllä otettua mustia kuvia, mutta ne näkyvät galleriassakin pelkkinä vioittuneina tiedostoina. Etukamera taas toimii normaalisti, tiedä sitten missä vika mutta ellei kotikonstit auta niin joudun kiikuttamaan luurini taas huoltoon. Jouduin siis turvautumaan Samin puhelimeen, jonka kamera tuntuu olevan jopa mun puhelimen kameraa parempi. Elektroniikka-ongelmat eivät kuitenkaan loppuneet siihen, sillä jostain syystä kuvien lisäys blogiin ei toiminut sitten millään. Taistelin yli tunnin ajan, että sain nämä kuvat tänne.

 photo sommar_5_zpsumfxqnrt.jpg

Tiistaina mulla on ensimmäinen jälkitarkastus ja pojilla on viimeinen varsinainen kerhopäivä. En tiedä jääkö se Joelin viimeiseksi kerhopäiväksi, sillä Joelille on myönnetty syksystä alkaen päivähoitopaikka. Pohditaan kuitenkin riittäisikö, että Joel olisi kolmesti viikossa päiväkodissa ja sen lisäksi kerran viikossa kerhossa ja kerran viikossa kotona. Saa nähdä millaiseen rakaisuun päädymme. Alex jatkaa kuitenkin kerhossa kolmesti viikossa syksylläkin. Keskiviikkona on kerhon kevätjuhla ja sitten alkaa kesäloma! 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja peukut pystyyn käynnissä olevaan jännittävään jääkiekkomatsiin!

Seuraa Instagramissa @jenskujne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!