9. marraskuuta 2015

Isänpäivän tunnelmia

Huh, reilun viikon kestänyt täysin sänkypotilaaksi minut vienyt päänsärky ilman selvitettyä syytä on ohitse, samoin isänpäivävalmistelut eilistä varten, ja ehdin minä jopa käymään kunnon töissä yhtenä iltana viime viikolla! Eilinen oli kaikin puolin ihana päivä, jolloin juhlittiin perheemme isäihmisiä. Pojilla on enää kolme ihanaa isäihmistä elämässään, mammoja ja mummoja löytyy muutama enempi. Minun sukuni puolelta lasten isoisä, minun isäni. Samin puolelta tietenkin Sami itse, sekä isoisoisä eli vaari.

isänpäivä_2
IMG_20151108_154444 isänpäivä_1 IMG_20151108_100225 IMG_20151109_131359

Askarreltiin yhdessä poikien kanssa söpöt kauluspaitakortit iskälle, papalle ja vaarille, Hugosta tosin ei ollut juurikaan apua. Joel ja Alex olivat myös askarrelleet iskälle hienot lahjat kerhossa, ja minä avustin muiden lahjojen hankinnassa. Bokserit kuuluu joka isänpäivälahjaan, sen lisäksi Sami sai tarvitsemansa varavirtalähteen puhelimelle. Painettiin poikien kanssa jalanjäljet t-paitaan ja pistin törsäten omasta mielestäni täysin turhaan, mutta hartaasti toivottuun tietokonepeliin kaiken maailman lisäosineen. Star Wars Battlefront mikälie julkaistaan vasta parin viikon päästä, joten kävin ennakkovaraamassa pelin ja tein kortin joka sai ajaa asiansa etukäteislahjana. Sami raukka luuli minun ostaneen vain päivän verran peliaikaa, hahha!

Herättiin poikien kanssa aamupalan laittoon Samin nukkuessa, ja heräteltiin iskä myöhemmin kahvilla, iskävoileivillä ja lahjoilla. Aamupäivällä käytiin vanhempieni luona kakkukahveilla, leivoin lahjaksi lakua ja sitruunaa rakastavalle isälleni sitruuna-lakritsitiikerikakun. Kakku maistui koko porukalle eikä siitä jäänyt kuin pieni pala jäljelle. Käytin Hesarin reseptiä (tässä linkki) ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Nam! Iltapäivällä suunnattiin Samin isovanhempien luokse ja kotiin kurvailtiin hautausmaan kautta. Myöhäisonnittelut vielä kaikille isille, isoisille, isoisoisille sekä muille isähahmoille.

Osa kuvista Instagram-laatua, seuraa @jenskujne

8 kommenttia:

 1. Miksi tää ei näy bloggerissa eikä kommentitkaan tuu esiin?

  VastaaPoista
 2. Nyt näköjään tuli ^^ laitoin jo heti julkaistuasi tämän kommenttia mutta ei vaan tullut. Bloggerin lukulistalla tämä ei näy vieläkään vaikka kuinka päivittelen :( Teillä on ollut ihanan näköinen isänpäivä ja hienot kortit ja lahjat olette isälle hankkineet :) Saanko udella oletko nyt siis aloittanut työt? Millaista työtä teet?:) Tosi kiva että sinäkin pääsit vähän työelämään kiinni! Saahan siinäkin niin sanotusti hieman omaa aikaa ilman lapsia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä tuota bloggeria vaivaa :/ Kiitos paljon, ainakin isät olivat tyytyväisiä ja sehän on pääasia :)

   En varsinaisesti ole palannut työelämään, mutta teen keikkaluontoisesti hommia eräässä pohjoismaisessa markkinointiyrityksessä ja viime viikolla kävin tekemässä yhden valokuvauskeikan! Onhan se toki mukavaa tehdä vähän aikuisjuttuja välillä :)

   Poista
 3. Turhaa hömpötystä ja rahan hukkaa nuo isänpäivät ja äitienpäivät.
  Emme ole koskaan juhlineet niitä oikeastaan.
  Emme minun lapsuudessa ja emme lastemme kanssa.
  Panostamme jouluun enemmän sitten ostellen lahjoja ja jouluruokia yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan olet oikeassa. Isiä ja äitejä pitäisi osata muistaa/arvostaa muutenkin kuin yhtenä päivänä vuodessa :)
   Mun mielestä taas joulu on turhan kaupallinen juhla, tuntuu että monilla lahjojen saaminen on tärkeintä. Itse en ole koskaan joulusta välittänyt, mutta nyt kun on lapsia niin on kiva järjestää ja fiilistellä :)

   Poista
 4. Mä taas nautin, kun äitiä tai isiä juhlitaan :)
  Kyllähän sitä omiansa arvostaa ja rakasta arjessakin, mutta miksei juhlistaisikin joskus!

  Ihania kuvia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kivaa tehdä jotain extraa rakkaiden puolesta silloin tällöin :)

   Poista

Kiitos kommentista!