28. marraskuuta 2015

Hei hei, hiukset!

_DSC1468_1 _DSC1422_1 _DSC1426_1

Tänään aamulla marssin luottokampaajalleni yhdellä tavoitteella: pelastaa hiukseni! Mulla on todella ohut ja hauras hiuslaatu, ja kuontaloraukka on kärsinyt raskauksien ja imetyksien aikana paljon. Latvani ovat olleet todella huonossa kunnossa ja värikin oli haalistunut niin rankasti pois, että tukkani oli tahattomasti kuin liukuvärjätty. Olen aina tykännyt pitkistä hiuksista, mutta omat hiukseni eivät vaan ehdi kasvaa pitkiksi ennen kuin latvat menevät huonokuntoisiksi. Joten, tänään annoin kampaajalleni selkeät ohjeet: Tee mitä vaan, kunhan poistun täältä parempikuntoisten hiusten kanssa, olen varautunut lähtemään lyhyenä pois. Ja niinhän siinä kävi, että puolet hiuksistani jäivät kampaamon lattialle. Lyhyeen tukkaan on hieman hankala tottua, mutta näistä tuli paljon kivemmat kuin olin odottanut! 

Väriä ei lähdetty tällä kertaa päivittämään, sillä kuulemma se saattaisi huonontaa hiusten kuntoa entisestään. Sen sijaan ostin itselleni testiin KC Professionalin color maskin, joka normaalia värjäämistä hellävaraisemmin sävyttää hiuksia samalla hoitaen niitä. En ole vielä päässyt testaamaan hoitoainetta, joten jää nähtäväksi miltä tukka näyttää sen jälkeen. Olen kuitenkin tyytyväinen uuteen long bobiini. Mitä pidätte uudesta lookista? 

7 kommenttia:

 1. Tosi kivat hiukset! Ihanan raikkaat jotenkin :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat hiukset! Ihanan raikkaat jotenkin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvältä näyttää! Ja polkkahan on nyt muodissa :) Mites perheen miehet kommentoivat äidin/ vaimon uutta lookkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä saanut positiivista palautetta Samilta ja pojilta :) Omaan käteen tukka tuntuu vähän lyhyeltä, mutta eiköhän siihen totu ja kasvaahan se takaisin joskus!

   Poista
 4. Hei, nuohan on tosi kivan näköiset! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!