27. lokakuuta 2015

Lasten Halloween

Vietettiin tänään ystäväperheiden kanssa Halloween-juhlia. Mentiin tuttuun tapaan nyyttäriperiaatteella ja kaikki toivat jotain herkkuja pöytään. Lopulta syötävää oli todella paljon ja lapset sekä aikuiset olivat innoissaan mussuttamassa. Joel ja Alex saivat pukeutua hauskoihin intiaanipukuihin ja kavereista löytyi muumio, zombieballeriina, Mikki Hiiri, Buzz Lightyear ja pupu. Hugo puolestaan oli kummitus, pelottavan sijaan söpö semmoinen. Meillä ei oikein ole naamiaisvaatteita noin pienelle, joten viime vuonna toiminut kummituslakana pääsi uudestaan käyttöön.

_DSC0646_1 _DSC0664_1 _DSC0697_1 _DSC0695_1 _DSC0686_1

Minä leivoin juhlia varten kookos-sitruunamuffinseja ja koristelin ne oikein halloweenmaiseen tyyliin oranssilla kuorrutteella ja hämähäkeillä. Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, maku ja ulkonäkö onnistuivat molemmat ihan nappiin! Tuotiin myös mandariinikurpitsoja, joista lapset kyllä taisivat vain napsia karkit päältä. Juhlapöydässä oli myös sipsiä, popcornia, nakkeja, lihapullia, nugetteja, ranskalaisia, kakkua ja naposteltavia. Hugolle en halua vielä tarjota tuollaisia ruokia, joten hän sai tyytyä imeskelemään mandariininlohkoja jälkiruoaksi. Kahdeksan lasta oli aika vaikea saada yhteiskuvaan, sillä joku oli koko ajan karkaamassa tai sitten kaikki eivät näkyneet toistensa takaa. Onneksi sain edes jokusen melkein-onnistuneen kuvan napsittua. Ihana lapsilauma!

_DSC0736_1 _DSC0768_1 _DSC0769_1

Minusta on ihanaa, että meillä on perheystäviä joiden kanssa tulee järjestettyä näitä teemajuhlia pyhinä. Aikuisilla on juttuseuraa ja lapset viihtyvät kun on paljon kavereita kenen kanssa leikkiä. Ääntäkin riittää (joskus liiaksikin...). Muistan omastakin lapsuudesta hyvin ne illat, kun kyläiltiin perhekavereiden luona ja vietetiin yhdessä uudet vuodet, vaput sun muut. Aikuiset istuivat pöydässä juoruilemassa tuntikausia, ja me saatiin leikkiä ja peuhata minkä kerkesimme. Toivon, että meidänkin lapset saavat näistä juhlista hyviä muistoja pitkäksi aikaa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!