10. syyskuuta 2015

Kesän viimeiset hiekkakakut

kutsukortti1 kutsukortti2 kutsukortti3 kutsukortti4

Hugon syntymäpäiväjuhlat lähestyvät, kutsut on lähetetty ja tarjoilut alkavat muodostaa idean päässä. Teeman valinta perustuu yhteen upeaan synttärikakkuideaan johon törmäsin Pinterestissä, tänä vuonna vietetään vauhdilla lähestyvästä syksystä huolimatta beach partyja! Kutsukortit askartelin itsekseni, söpöjä pieniä hiekkakakkuja hiekkaa rakastavan pojan kunniaksi. Glitteri on korteissa aina sellainen sekä askartelijan että vastaanottajan painajainen, mutta yritin ravistella pahimmat pois ennen korttien laittamista kirjekuoriin. Ja kuten arvata saattaa, meidän koti on yltä päältä glitterissä vaikka kuinka suojasin paikkoja.

Askartelusta pidän edelleen kovasti, mutta ison lapsilauman kanssa nopeus on valttia. Näihin korttitalkoisiin sain kuitenkin rauhaa Samin lähtiessä poikien kanssa mummin luo eräänä iltana. Päätin silti, etten askartele kaikille kutsutuille kortteja, vaan kuten edellisiinkin juhliin osa saa kutsunsa viestillä. Joskus täytyy mennä matalamman aidan ylitse, ja voin sanoa että noiden simpukoiden leikkaaminen ja maalaaminen kävi vähän hermoon jo kymmenelle kortille. 

Vasta vietyämme kutsukortit postiin tajusin, että ollaan aiemminkin vietetty synttäreitä samantapaisella teemalla, nimittäin Alexin 2-vuotissynttäreitä. Tää ei nyt onneksi ole mikään maailmanlopun juttu, mutta jotenkin tuntuu pöljältä kierrättää samoja ideoita uudelleen kun rajattoman mielikuvituksen maailmassa varmaan keksisi jotain muutakin. 

6 kommenttia:

Kiitos kommentista!