11. elokuuta 2015

Tervetuloa!

Tervetuloa Hutimeni-blogiin!

hutimenibanneri1 _DSC0506_1

Kuten kerroin aiemmin, Vauva, älä itke tänä yönä ei oikein ollut enää ajankohtainen nimi blogille. Pohdin uutta nimeä pitkään ja hartaasti, sillä halusin blogille nimen joka ei olisi liian kohdistettu johonkin tiettyyn aihepiiriin kuten aiemmat nimet ovat olleet. Halusin blogille nimen, joka olisi jollain tavalla minulle merkityksellinen.

Taustana Hutimeni-nimelle on alunperin kälyjeni väännös sukunimestämme. Kun joku ei mene ihan nappiin, se on hutimeni, eli juuri sitä mitä se onkin: huti meni, vähän sinnepäin. Blogin suhteen se kuvastaa sitä, ettei tätä touhua tarvitse ottaa liian vakavasti - tämä blogi ei ole mikään kiiltokuvayksilö. Se on epätäydellisen täydellinen, omanlaatuinen. Jatkan edelleen samaa linjaa kuin tähän asti, eli kirjoitan mitä haluan, milloin haluan. Postaustoiveita otan toki mielelläni vastaan, jos teillä sellaisia on!

Aikeeni oli siirtää blogi omaan osoitteeseen www.hutimeniblogi.com mutta toistaiseksi minulla on hieman teknisiä ongelmia sen suhteen, eli pysyn vielä tässä vanhassa osoitteessa ennen kuin saan ongelmat ratkaistua. Tällaisissa tilanteissa kaipaisi mieluusti portaalien taustajoukkoja, teknistä tukea ja ammatillista osaamista, mä en nimittäin todellakaan osaa mitään tietokonehommia!

Mitä pidätte uudesta nimestä ja ulkoasusta?

11 kommenttia:

 1. Tosi kiva ulkoasu ja hyvä nimi! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään ulkoasusta ja nimi on tosi hyvä :) !

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Mä myös olen blogin ikuinen nimenvaihtaja xD Mikään ei vain miellytä tarpeeksi pitkään :/ Siinä saattaa kyllä lukijoita menettää kun url osoite vaihtuu, vinkkaa ihmeessä blogin puolelle miten uudelleen ohjaus ja blogin osoitteen vaihto onnistuu kätevimmin, kun saat ensin itse apua sen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuttu fiilis :'D Täytyy joo kunhan saan sen toimimaan :P

   Poista
 4. Hauska ja mieleenpainuva nimi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!