10. toukokuuta 2015

Äitienpäivä, ihan tavallinen päivä

_DSC0089_2

Meidän äitienpäivä on kaikessa tavallisuudessaan ollut aivan ihana päivä. Huonosti nukutun yön jälkeen en saanut nukkua aamulla pitkään eikä minulle tarjoiltu juhlavaa aamupalaa sänkyyn kannettuna. Sen sijaan sain herätä aikaisemmin kuin moneen viikkoon, tietenkin juuri tänään. Sain ihanan pienen lahjan ja kasapäin vilpittömiä hellyydenosoituksia. Sain myös muutaman ilkeän tuntuisen pureman nuorelta hampaiden käyttöä harjoittelevalta herrasmieheltä, ilman niitä olisin kylläkin pärjännyt. Sain nimetä äitienpäivän uudelleen kainalo-kutikuti-päiväksi ja kutitella pieniä kainaloita naurun raikuessa kuuhun asti. Sain juhlistaa äitiäni, isoäitejäni sekä omaa äitiyttäni. Sain olla ihan tavallinen äiti ja viettää aikaa rakkaiden lasteni kanssa kuten minä tahansa päivänä. Se on kaikkea sitä mitä ikinä halusin.

Äitiys on maailman haastavin, aikaa vievin mutta samalla arvokkain työ. Äitiys vaatii paljon mutta antaa entistä enemmän. Äitiys on onnea, ahdistusta, suuria tunteita, odottamattomia tilanteita, rakkaudenpuuskia, toki joskus myös kireitä hermoja. Äitiys on ihan parasta! Viimeiset onnittelut kaikille ihanille äideille!

2 kommenttia:

  1. Tällaiset nämä äitienpäivät kyllä varmasti todellisuudessa ovat kaikkien pienten lasten äiteillä: Se ihan tavallinen päivä, mutta kuitenkin vähän erikoinen :) Hyvää äitienpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhäinen vastaus kommenttiin, pahoittelut! :) Minusta on kyllä ihanaa, että äitienpäivä on kaikessa juhlavuudessaan samalla ihan tavallinen päivä :)

      Poista

Kiitos kommentista!