23. maaliskuuta 2015

Tulivuoren sisällä tapahtuu

Jonkun aikaa sitten Schleich lähetti meille uusia eläinhahmoja testattavaksi. Paketista kuoriuti eläintarhan asukkeja: äitinorsu ja vauvanorsu, tiikeri, strutsi, pingviini, karhu, oranki ja seepra. Me ollaan saatu Schleichiltä eläimiä aiemminkin, ja ollaan hankittu niitä itsekin sillä pojat tykkäävät niistä tosi paljon! Tälläkin kertaa lelut saivat iloisen vastaanoton ja leikki-intoa ruokki vielä entisestään uusi leikkialusta, jonka siskoni askarteli pojille.

_DSC0051
_DSC0100_1
_DSC0099_1

Siskoni on ommellut ja askarrellut pojille tuollaisen hienon leikkimaton jonka leikin loputtua saa tarroilla kasattua tulivuoreksi. Tää on niin magee, vaikka onkin hieman omannäköinen! Leikkimatolla on erikseen savannialue, palmukeidas ja vesialueita, sekä vehreä niitty. Siskoni innostuu usein kaiken maailman jutuista eikä aina vie ideoitaan loppuun asti, mutta olen kyllä hieman kateellinen tuosta innostuneisuudesta ja panostamisesta. Pojat saivat superhauskan ja taatusti ainutlaatuisen leikkipaikan eläimilleen ja dinosauruksilleen tätinsä diy-intoilun lopputuloksena.

Ja koska blogiin tulee tasaisin väliajoin toiveita videoista, ajaattelin nyt samalla harjoitella hieman kuvaamis- ja editointitaitojani. Ehkä videoita tulee jatkossa blogiin useamminkin!


Blogin lukijatkin voivat osallistua Schleichin videokilpailuun omilla Schleich-eläimillään. Aikaa on vielä viikon verran ja ohjeet löytyvät täältä.

Onko Schleich-eläimet teille tuttuja? Mitäs piditte videosta?

6 kommenttia:

Kiitos kommentista!