31. maaliskuuta 2015

Lauma dinosauruksia marssii näin

_DSC0249_1 _DSC0278_1 _DSC0269_1
Meidän pieni esikoinen täyttää pian neljä vuotta, ja se tietää myös lähestyviä syttärijuhlia! Joel sai itse olla mukana päättämässä kutsukorttien tyyliä, ja kun pomo sanoo dinosauruskortteja, silloin tehdään dinosauruskortteja. Muutaman suunnittelupalaverin, mutkan ja kompromissin jälkeen sovittiin, että tehdään vain dinosauruksenpäitä. Ja noh, näyttää noi ihan tarpeeksi dinosauruksilta kelvatakseen neljävuotiaalle. Hampaiden leikkaaminen ja liimaaminen oli muuten ärsyttävä duuni, onneksi päivänsankari auttoi parhaansa mukaan siinäkin hommassa. Mitäs pidätte?

Ollaan mietitty kaverisynttäreitä, mutta en oikein tiedä missä vaiheessa sellaisia pitäisi alkaa järjestämään. Joel ei ole itse ilmaissut mitään erityistä halua kutsua kavereita kylään tai juhliin, joten ei lähdetty sellaisia erikseen järjestämään. Joelille tuntuu olevan tärkeintä, että hänen tätinsä tulevat juhliin. Heidän lisäkseen kutsuttiin lähimmät 40 sukulaista (miten niin iso suku?) sekä Joelin kummit. Minkä ikäiselle lapselle te olette järjestäneet ensimmäiset kaverisynttärit?

10 kommenttia:

 1. Ooooo onpa hienot kortit! :))

  Täällä pojalla ei varsinaisesti oo ollut mitään erityisiä toiveita synttäreistä. Toivoo vaan, että on paljon herkkuja. :D Kutsut kuitenkin värkkäiltiin yhdessä, vaikkeivat minkään teemaiset olekaan. :)

  Pojalla oli ekat kaverisynttärit juurikin 4-vuotiaana ja oli kyllä huiman hauskat juhlat! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Okei, ehkä mä olen ollut vähän arkajalka noiden kaverisynttäreiden kanssa... :D

   Poista
 2. Reippaasti vaan kaverisynttäreitä järjestämään! Kyllä tuon ikäinen jo voi pitää kaverisynttärit, ei nimittäin ole kiva jos käy niin että vaikka muiden kerholaisten synttäreille ei kutsuta sillä itsekkään ei ole muita kutsunut. Siitä on nykypäivänä ollut paljon puhetta somessa ja se syrjäyttää ja jättää lapseen vakaviakin jälkiä. Eihän poika osaa niitä kaverisynttäreitä toivoa jos niitä ei ole ikinä ollut :) Nyt äidin pitää olla aktiivinen tälläisissä asioissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Onhan se toki noinkin, ettei lapsi osaa pyytää sellaista mistä ei tiedä... :)

   Poista
 3. Mahtava kortti-idea!! :)

  Meillä varmaan ensi vuonna prinsessajuhlat tiedossa, kun pienempi täyttää neljä. Isommalle ensimmäiset kaverisynttärit taisin pitää juurikin neljä vuotiaana, mutta toinen halusi kutsua vain kaksi parasta kaveria päiväkodista.

  Kivoja juhlia teille ja toivottavasti niistäkin tulee postausta.

  - Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Juhlista tulen myös kertomaan blogiin :)

   Poista
 4. Meillä oli ensimmäiset kaveri synttärit pojalla eskari ikäisenä. Silloin alkoi tulemaan vasta meillekkin päin kavereilta kutsuja. Minun mielestä se on oikein hyvä ikä pitää ensimmäiset synttärit kavereille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin, että sitten koululaiselle/eskarilaiselle voisi järjestää kaverisynttärit, vaikka täällä näyttää olevan moni jotka ovat järjestäneet jo aiemmin! Ehkä se on kerholaiselle hankalampaa kuin esim päiväkodissa olevalle, kun kavereita näkee vain kerran tai kaksi viikossa (kaikilla ei ole samoja kerhopäiviä) niin ei ehkä osaa kaivata niitä synttäreille, en oikein osaa selittää :D

   Poista
 5. Meillä juurikin 4 v. sai pyytää kaverit juhlimaan. Sikäli oli helppoa, et tiesin hänen toivovan kolme parhainta kaveriaan ja se olikin sopiva määrä porukkaa. Vielä ei oo ollu isompia kaverisynttäreitä tai niin et lapset olis ilman vanhempiaan. Tätä odotan vähän kauhun sekaisin tuntein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei totta, tuotakaan en ole ajatellut, että olisiko ne synttärit sitten ilman vanhempia vai omien vanhempien kanssa. Hankala homma selkeästi :D

   Poista

Kiitos kommentista!