1. maaliskuuta 2015

Kirottu teknologia!

_DSC0970

Viime viikolla kävi ikävästi, kun juuri loppuvuodesta korjattavana ollut tietokoneeni päätti hajota lopullisesti. Onneksi kaikki kuvat ja tiedostot ovat turvassa, mutta valitettavasti itse koneelle ei ole mitään tehtävissä. Konehuoltajan ottaessa akkua irti hän totesi, ettei saa sitä edes takaisin enää, joten olen latauspiuhan sekä tv-ruudun varassa olohuoneen lattialla jumissa. Kone toimii toistaiseksi vielä ulkoisen näytön kanssa, eli joudun työskentelemään epämukavassa asennossa telkkarin äärellä. Näppäimetkin reistailee minkä kerkeää ja on vain ajan kysymys koska tämä romu heittää veivit lopullisesti. Onneksi saan pian uuden koneen, toivottavasti heti alkuviikosta.

Koneella työskentely on tällä hetkellä hidasta ja raivostuttavaa, joten olen karsinut pois ylimääräiset tietokonehommat ja ulkoistanut some-hengailut pelkästään puhelimelle. Ideoita blogin suhteen pyörii mielessä miljoona, ja postausideatkin ovat aina tervetulleita, jos sellaisia on! Lähiaikoina on tulossa juttua ainakin imetyksestä sekä Hugon kehityksestä (jätkä on jo 5kk!). Arjen pyörityksen ja poikien lisäksi muutama työprojekti pitää mut tällä hetkellä kiireisenä, joten katsotaan miten ehdin tai miten hermoni kestävät tämän tietokonesopan keskellä. Jos blogi päivittyy hitaaseen tahtiin, kannattaa seurata instagramissa @jenskujne. Sinne koitan päivitellä kuvia ja minikuulumisia tiheämmin, mutta jos tämä meno jatkuu niin en yhtään ihmettele vaikka luurikin hajoaisi käsiin. Kohti uutta ja toivottavasti parempaa viikkoa!

1 kommentti:

 1. Yleensä läppäreitä ei korjata edes.
  Niin mulle sanoi yksi tuttava joka korjailee koneita.
  Eri asia sitten semmonen kotikonepaketti.niitä on kuulemma helpompi korjailla
  Et jos läppäri hajoo niin se on yleensä lopullista sitten.
  Kannattaa ostaa ulkoinen kovalevy ja sinne heti kuvat kun siirtää koneelle esim.
  On varmassa tallessa siellä sitten.
  Itse teen niin että koneelle ja samantien ulkoiselle levylle :)
  Usein poistan koneelta kuvat sitten kun vievät turhaa tilaa ja saa ulkoiselta levyltä nopeasti takas koneelle jos tarvitsee.
  Kotikone paketti olisi hyvä mut hitsi kun se vie tilaa liikaa ja se johto viidakko ei innosta :D

  Meillä ei ole vielä koskaan hajonnut yksikään läppäri.
  Yleensä ostetaan uusi ennen kun vanha hajoaa :D
  Kyllästytään nopeasti jos on hidas/ huono esim.
  Enimmäkseen surffailen puhelimella.
  Lueskelen blogeja yms.
  Helppoa ja nopeaa kun puhelin on aina auki..toisin kun läppäri :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!