7. helmikuuta 2015

Lähetä kortti!

Koska olet viimeksi lähettänyt jollekin perinteisen paperisen kortin? Nykyaika sähköposteineen, facebookkeineen ja whatsappeineen tuntuu tehneen ihmiset laiskoiksi perinteisen postin lähettäjiksi. Koska etanapostin saaminen on nykyään melko harvinaista, tuntuu se erityiseltä. Netissä kirjoittelu on helppoa, nopeaa ja vaivatonta, muttei kovin persoonallista. Me käytämme vanhanaikaista postia jonkun verran, sillä pidän siinä juuri siitä persoonallisuudesta. Kummeille ja sukulaisille on kiva lähetellä terveisiä, mutta tottahan se on että nettipostiin verrattuna se on hieman vaivalloista postimerkkeineen päivineen. Onneksi tälle on olemassa ratkaisu!

Pääsin KidSpotin kautta tutustumaan Lähetäkortti.com -sivustoon, joka on netissä toimiva perinteisten postikorttien lähetyspalvelu. Helppoa ja vaivatonta, mutta persoonallista ja hauskaa! Lähetäkortti.com -palvelun nettisivuilla voi kätevästi suunnitella omat postikortit tai valita useista valmiista malleista suosikkinsa eri teemoista. Kirjoita korttiin haluamasi tervehdys, lisää vastaanottajan yhteystiedot ja maksa tilaus. Muutaman päivän päästä perinteinen kortti kilahtaa postiluukkuun ilahduttamaan sen saajaa! Lähettäessä korttia voi myös valita kortin toivotun saapumispäivämäärän, eli ei tarvitse jättää lähetystä viime tinkaan jos haluaa kortit perille tiettynä päivänä vaan korttitilauksen voi laittaa menemään hyvissä ajoin. Kortin voi lähettää kiinteään kahden ja puolen euron hintaan mihin tahansa päin Suomea, ja lähiaikoina sivulle tulee uudistuksena muun muassa mahdollisuus lähettää kortit mihin tahansa päin maailmaa samalla hinnalla. 

postikortti_3
postikortti_4
postikortti_2

Koska ystävänpäivä on aivan oven takana, suunnittelin ja lähetin muutamalle läheiselle ystävänpäivätoivotukset valokuvakortin muodossa. En vielä paljasta korttien ulkonäköä, sillä useimmat vastaanottajat lukevat blogia enkä halua heidän näkevän kortteja etukäteen. Kuvan lataaminen sivustolle meni hetkessä ja kortin viimeistely oli helppoa. Useiden samanlaisten korttien lähetys sujuu tarvittaessa helposti yhdellä klikkauksella vain lisäämällä eri postiosoitteet. Ainoa hankalaksi huomaamani asia oli ettei osoitetietojen kohdalle mahtunut kirjoittamaan kahta etu- ja sukunimeä, joten jouduin osoittamaan muutamat kortit vain avopariskuntien yhdelle osapuolelle. Lähetettävien korttien suhteen vain mielikuvitus on rajana! Sen lisäksi, että joulutervehdykset ja kutsukortit valmistuvat muutamalla klikkauksella, voi kätevästi lähettää omalla valokuvalla varustetut lomaterveiset tabletilta lomakohteesta vaikka uima-altaan reunalla makoillessa. Leipuriystävälle voi suunnitella hauskan reseptikortin odottelemaan leivontahetkeä ja aivojumpasta nauttivalle sukulaiselle voi tulostaa kortin kylkeen vaikka sudoku-ristikon.
Ei muuta kuin kortteja lähettelemään! Ystävänpäiväkortit ehtivät perille viimeistään 10.2. tilattuina.

Yhteistyössä: KidSpot ja Lähetäkortti.com

2 kommenttia:

  1. Miten hauska palvelu. Hintakin on paikallaan :) Varmasti kokeilen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nin on! :) Hinta on hyvin huokea jos vertaa esim pelkän postimerkin hintaan :D

      Poista

Kiitos kommentista!