19. helmikuuta 2015

Iltavillit

_DSC0907_1
_DSC0968_1
_DSC0923_1
_DSC0948_1
_DSC0927_2
_DSC0957_1


Sami oli tänään pitkään töissä ja tuli kotiin vasta kahdeksan jälkeen. Pitkät päivät yksin poikien kanssa saattavat välillä mennä hitaasti ja joskus hermoja kiristää. Tällä hetkellä kuopuksellamme on meneillään jonkunlainen kiukkuvaihe sillä häntä raivostuttaa nykyään kaikki. Eniten taitaa ärsyttää se, ettei pääse eteenpäin ja jostain syystä hän myös raivoaa ajoittain imetykselle. Juurin kun ehdin postata instagramiin (seuraa @jenskujne) kuvan poikien kerrankin rauhallisesta lukuhetkestä he päättivätkin vetäistä kunnon iltavillit ja esitellä Hugolle varsinaista sirkus-showta. Hugo nauroi kippurassa ja kaikilla oli hauskaa. Oli ihanaa tallentaa kuviin sekä videolle veljesten yhteistä leikkiä. Olen sanonut tämän ennenkin ja tulen sen sanomaan vielä monesti, ihana ihana kolmikko!

Tässä vielä suora linkki videoon mikäli upotus ei jostain syystä toimi.

14 kommenttia:

 1. Ihania <3 Kohta mullakin kolmas poika <3

  VastaaPoista
 2. Apua miten ihana kolmikko <3 niin söpösti isommat huomioivat vauvan :)

  VastaaPoista
 3. Haha ihana ku pienin kattoo suu auki toisten touhua :D :D

  VastaaPoista
 4. Ihana kolmikko kyllä! Oletko muuten miettinyt videopostausta? Olisi kiva kuunnella poikien höpinöitä enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on<3 Oon tehnyt muutamia pikkuvideoita jotka löytyy video-tagin takaa. Jotenkin tuntuu hankalalta tehdä videoita kun mä puhun poikien kanssa ruotsia niin moni ei ehkä sitten tajua mitä siinä puhutaan :D Keskenään pojat kyllä puhuu suomea.. täytyy laittaa korvan taakse ;)

   Poista
  2. Juu laitahan korvan taakse. Itse ainakin ihan mielelläni katseleisin myös ruotsinkielisiä videoita, vaikkei joka sana ihan tuttu olisikaan ;D

   Poista
 5. Ilta ulkoilu voisi auttaa tuohon tai jos nukkuvat liian pitkät päikkärit niin ilta voi olla levotonta.
  Meillä jäi esikoiselta päikkärit kolmen vuoden iässä pois niin saatiin kahdeksan maissa jo nukkumaan joka ilta :)
  Meneekö teillä jo tuo ilta nukutus hyvin? Kun tuskastelit jossain vaiheessa että oli aika levotonta tuo nukahtaminen.
  Meillä auttoi aikoinaan kun siirrettiin omiin huoneisiin nukkumaan.
  Jos oli samassa niin oli aika laittamista nukkumaan kun häiritsivät toisiaan yms.
  Omissa huoneissa nukahtivat alle kymmenessä minuutissa kun sai rauhassa olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla. Välillä ilta menee myös villiksi jos päikkäit on olleet huonot tai liian lyhyet. Iltanukutus sujuu paremmin :) Alex nukahtaa hetkessä ja Joelilla taas on vitkutteluvaihe meneillään, "ei väsytä, on jano, on pissahätä, laita peitto päälle, on nälkä, on valoisaa, on pimeää, on taas jano ja taas pissahätä ja taas jotain asiaa" :D Päiväunien pois jättämistä ollaan kyllä mietitty ja pohdittu paljon mutta annetaan toistaiseksi Joelin edelleen nukkua. Yöunille meno on meillä yleensä 20:30-21:30 ja aamuisin pojat heräävät 7-8 aikoihin eli ihan hyvät unet nukkuvat päiväunista huolimatta. Kesällä varmaan Joelin osalta ainakin loppuu päiväunet. Kiitos kommentista! :)

   Poista

Kiitos kommentista!