16. lokakuuta 2014

Tuttu ja turvallinen tukka

tukka_023muok
Viime viikolla värjäsin hiukseni takaisin ruskeaksi, pitkän epämääräisen hiusvärikauden jälkeen. Vaikka olenkin luonnostani vaaleatukkainen, olen aina tuntenut itseni enemmän kotoisaksi tummissa hiuksissa. Tällä kertaa värjäsin ihan perus kaupan värillä, sen sijaan että olisin käynyt kampaajalla. Tuttu väri ja lähes 100% tyytyväisyystakuu, kymmenen kertaa halvemmalla. Edellisten kotivärjäyskokemusten perusteella pidin väriä päässä vain puolet ohjeiden mukaisesta vaikutusajasta, sillä aiemmin mulla on jokainen hieman tummempi väri vetänyt pään ihan mustaksi, enkä tahtonut niin käyvän taas. Parempi pelata varman päälle, mutta vaikutusaika olisi kuitenkin saanut olla hieman pidempi. Väri ei tarttunut kunnolla, vaan hiukset vaativat todennäköisesti vielä toisenkin värjäyskerran lähiaikoina. Tunnen itseni taas omaksi itsekseni. Mitä pidätte?

10 kommenttia:

 1. Sulle sopii hyvin ruskea joka hieman taittuu oranssiin, sävy voisi olla kyllä kirkkaampi ja vielä enemmän taittua oranssiin mutta koti konstein voi olla vaikea saada sellaista lopputulosta.Tai sitten joutuisi laittamaan shokkiväriä sekaan hieman. Latvoista sulta voisi napsia jonkun verran pois! ;) Noin mä tekisin jos sun tukkaan käsiksi pääsisin! :D Mutta ehdottomasti sävy sopii sun iholle tosi hyvin ! Tumman ruskea /musta aivan liian kylmä sun kalpeille kasvoille. Jännä että jonkun värin tuntee aina niin omakseen, mulla se on ihan tumman ruskea. Välillä laitan punertavaa , välillä vaaleaa mutta aina palaan tummanruskeaan ja siinä olo on- kotona. Pakko ihailla miten kolmen lapsen äitinä ja juuri synnyttäneenä jaksat miettiä hiusten värejä, mutta hyvä vaan! Piristää ja jaksaa taas itsekkin! Ja eihän lapset ole mikään este pitää huolta itsestään! Hyvää talven odotusta teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niin punertava pigmentti päässä että kaikki värit muuttuu mun hiuksissa punertaviksi :) Mulla on älyttömän kuivat hiukset, mutta näin imetyksen aikana en halua panostaa vielä kalliiseen kampaajana kun todennäköisesti kadotan puolet hiuksistani kuten edellisillä kerroilla. Kotikonstein taas riski liian tummaan on aina iso ja se todellakin tekee minut ihan valkoisen kalpeaksi kun mulla ei muutenkaan ole pahemmin väriä kasvoissa :D Kiitos paljon kauniista sanoista, muakin kyllä heti piristää kun on hieman nähnyt vaivaa itsensä eteen. Hyvää talven odotusta sinullekin! :) <3

   Poista
 2. Kannattaa värjätä mielummin aina vaan hiusten tyvi, ja ylläpitää väriä suoravärihoitoaineilla, mm. color maskilla. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Värjää vielä toisen kerran, älä valitse niin tummaa sävyä. Joku lämmin ruskea :)

  VastaaPoista
 4. Joko teillä on ristiäispäivä päätetty? En malta odottaa kuulla vauvan nimeä, sekä mahdollista tyttönimeä jos vauva olisikin ollut tyttö :) olet todella kaunis tuore äiti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ristiäiset ovat marraskuun puolivälissä :) Nimi sen sijaan on mysteeri myös meille :P

   Poista

Kiitos kommentista!