18. lokakuuta 2014

Ristiäiskutsut

ristiäiskutsut_010muok
ristiäiskutsut_017muok
Vauvan ristiäiset pidetään noin kuukauden kuluttua. Kutsujen suhteen tahdoin tässä hullunmyllyssä taas päästä helpolla, helppous taitaa olla joka asiaan sovellettavissa nykyään. Idea oli helppo, toteutus astetta vaikeampi. Tiukan tarttumisrefleksin omaavan vauvan käden painattaminen kahteenkymmeneenviiteen kutskukorttiin nätisti oli melkoinen Mission Impossible, huolimatta siitä että yritin hoitaa asian huomaamattomasti vauvan nukkuessa. Lopputuloksena oli varsin vaihtelevat kädenjäljet, uniikit kutsukortit ja paljon sotkua. Korteista tuli kuitenkin loppupeleissä ihan söötit. Sitten olisi päätettävänä enää nimi. Vauvan ulkonäkö ei oikein sovi meidän suunniteltuihin nimivaihtoehtoihin, joten tällä hetkellä ollaan pulassa nimen suhteen. Onneksi on vielä hetki aikaa.

14 kommenttia:

 1. ihanat <3 onko tossa käytetty siis käsivartta runkona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, laitoin maalia kädestä aina kyynärpäähän asti ja sillä lailla sain puun runkoineen :)

   Poista
 2. Aivan pakko kommentoida, että ensimmäiset nimet, jotka tulivat mieleen vauvan kuvaa katsoessa olivat Lucas tai Elias :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mihin nimeen päädytään ;)

   Poista
  2. mun silmissä vauva on ihan ilmiselvä Oliver! :)

   Poista
  3. Poikien pikkuserkku on Oliver, eli sitä nimeä meille ei tule :)

   Poista
 3. Mulle tuli mieleen Emil tai Max.
  Myös Jarl tuli jostakin syystä mieleen.
  Varmasti tulee kiva nimi, oli se mikä tahansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, tällä hetkellä meilläkään ei ole hajua, mutta eiköhän pojulle löydy täydellinen nimi ;)

   Poista
 4. Nyt kun perhe on taas kasvanut miten olette toimineet, syökö vanhemmista lapsista molemmat syöttötuolista? Millaiset syöttötuolit? Entä kun vauva kasvaa ostatteko uuden syöttltuolin vai siirtyykö vanhemmat lapset pois syöttiksestä? Entä miten olette ajatelleet lasten huoneen kanssa vauvan kasvaessa? Onko suunnitelmia muuttaa isompaan? Mites sitten kun teille tulee vieraita mahdutteko pöydän ääreen vai onko uusi isompi pöytä ollut suunnitelmiss? Olisi kiva jos tekisit postausta missä avaisit vähän kodin järjestelyjä yms. Nyt kun teitä on 4 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kumpikaan pojista ei enää istu syöttötuolissa, molemmilla on sellaiset korokkeet ja Joel pärjää jo normaalillakin tuolilla, mutta tykkää istua korokkeella. Syöttötuoli odottelee siis vauvasta käyttäjää :) Pinnasänky mahtuu kyllä järjestelemällä lastenhuoneeseen, mutta melko ahtaasti. Meidän asuinympäristö ja taloyhtiö on niin ihana ettei haluta muuttaa pois ennen kuin on tilanpuutteen vuoksi ihan välttämätöntä. Kituutellaan siis mahdollisimman pitkään tässä ja odotellaan josko naapurista vapautuisi isompi asunto ;) Pistän postaustoiveen korvan taakse! :) Ja meitähän on jo viisi ;)

   Poista
 5. Vauva näyttää kyllä ihan isältään :) Söpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää, isäänsä on kaikki pojat tulleet :D

   Poista

Kiitos kommentista!