4. elokuuta 2014

Viimeiset kuvat ja tunnelmat lomalta

Lomaviikkomme loppuosa jatkui Kesälahdella samaa kaavaa kuin alkuviikkokin, eli lepäämisellä, uimisella, leikkimisellä, saunomisella ja hyvällä ruoalla. Perheenkeskeistä aikaa parhaimmillaan! Koimme yhden järkyttävän ukkosmyräkän jonka seurauksena koko rannan maaperä valui sateen mukana järveen ja aamulla näky oli karu pelkkien puunjuurien paistaessa maasta. Perjantaina lähdettiin ajamaan kotiinpäin ja saatiin vielä viikonloppuna kahdenkeskeistä aikaa Samin kanssa poikien mennessä vanhemmilleni yökyläilemään. Mitään kummempia kuulumisia ei ole, mutta ajattelin kuitenkin jakaa vielä muutamia lomakuvia kanssanne.
kesälahti14_281muok
kesälahti14_284muok
kesälahti14_291muok
kesälahti14_292muok
kesälahti14_265muok
kesälahti14_294muok
kesälahti14_300muok
kesälahti14_307muok
kesälahti14_364muok
kesälahti14_341muok
Kahdenkeskeinen lomamme piti sisällään kiireetöntä hengailua kaupungilla. Aamupäivästä lähdettiin shoppailemaan ja matkaan tarttui Samille muutama t-paita ja mulle ihana mekko alennuksesta kympillä. Asukriisi oli selätetty ja hetken aikaa voin tuntea itseni nätiksi edes jossain vaatteessa, kunnes en mahdu siihenkään enää. Hippulan avajaisten jälkeen kuljeskeltiin ympäri Helsingin keskustaa ja päädyimme mbarin terassille. Harmikseni sain todeta ettei sieltä saa alkoholitonta siideriä. Jatkettiin iltaa kaupungilla kuljeksien ja kiireettömyydestä nauttien, jonka jälkeen pysähdyttiin tapas-illalliselle Casa Largoon ja taas sain pettyä kuinka ravintolankaan valikoimista ei löydy siideriä tai viiniä alkoholittomana. On se kumma että alkoholitonta olutta saa joka paikasta mutta siideriä ei mistään. Illallisen jälkeen lähdettiin legendaariseen Hietsun rantaan (siellä me aikoinaan tapasimme) nauttimaan auringonlaskusta eväiden kera. Ihana ilta! 
kaupungilla_003muok
kaupungilla_006muok
kaupungilla_038muok
kaupungilla_021muok
kaupungilla_075muok
Asukuvien ottaminen unohtui pitkin päivää ja lopputuloksena oli yksi hämärä kuva auringonlaskun jälkeen
Mekko Seppälä / vyö Asos / laukku Longchamp / aurinkolasit Ralph Lauren / sandaalit Kap Verdeltä
kaupungilla_026muok
kaupungilla_023muok
Kirjoittelin taannoin meidän yhteisestä ajasta ja sen puutteesta ja on taas todettava että tärkeää se kyllä on, vaikka sitä ei aina osaa kaivata! Yhteisen ajan merkitys varmasti kasvaa entisestään kolmen lapsen kanssa, vaikka sen järjestäminen saattaa olla yhä vaikeampaa. Kuitenkin uskon onnellisten vanhempien lasten olevan myös onnellisia, ja vaikka perhe-elämä meille onkin tärkeää niin yhteistä kahdenkeskeistä aikaa ei saa unohtaa. Vanhemmuuden lisäksi olemme kuitenkin myös nainen ja mies, aviopari.

4 kommenttia:

 1. Ooooo, mukavalta näyttää ja tosi kivoja kuvia. ^^

  Plus toi tommonen tapas-hommeli näyttää erittäin hyvältä. :)) Koskaan en oo mitään tommosta tainnut virallisesti syödä. :P Tai ainakaan en oo käyny missään tapas -ravintolassa.

  Plus iso masu sulla. :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa kyllä joskus testailla tapaksia, mä vieläkin kuolaan tuota ihanaa chorizoleipää! nammmmm :)

   Haha, joo aikamoinen megamasu oon :D

   Poista
 2. Ihanaa että Samista on tullut rakastava aviomies ja lasten isä, olen nähnyt hänet pienenä poikana viimeeksi , mutta Susse on vahva nainen joka kasvatti lapset melkein yksin Rakkaudella ja periksi antamatomalla lujuudella...Olkaa yhtä vahvoja...Onnea elämäänne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sami on kyllä paras mies ja isä mitä voi toivoa! <3 Kiitos kauniista sanoistasi! :)

   Poista

Kiitos kommentista!