19. heinäkuuta 2014

Retkipäivä ja kuivaa heinää

Me ollaan vietetty laiskaa kesää pääosin kotona joten oloni parannuttua yhtäkkiä kuin taikaiskusta päätettiin hyödyntää kolmas täysin liitoskipuvapaa päivä ja lähteä lasten päiväuniajan jälkeen retkeilemään. Muutamasta kohdevaihtoehdosta valittiin suunnata kauniin lämpimänä iltapäivänä kohti Inkoota ja Lomamäen Lemmikkipuistoa. Puisto oli todella kivan oloinen ja isännät mukavia. Vuohi ja kanoja juoksenteli vapaina piha-alueella, sekä aitauksissa ihailtiin niin possuja, pupuja kuin papukaijojakin. Mahdollisuutena tarjottiin siemenkuppeja joilla houkutella kesyjä eläimiä lähemmäs, mutta meidän arkajalat eivät pahemmin sellaisesta ajatuksesta piitanneet, vaan kaksi- ja kolmevuotiaiden tapaan eläimet jaksoivat kiinnostaa tasan sekunnin ennen kuin alkoi jo kysely "mennäänkö eteenpäin, missä seuraavat eläimet on". Pysähdyttiin tunnelmallisessa terassikahvilassa syömään jäätelöt, mutta houkuttelemaan jäi naapuripöydästä kantautuvan tuoksun takia herkullisen näköiset hampurilaiset. 
Lomamäki_062muok
Lomamäki_014muok
Lomamäki_018muok
Lomamäki_059muok
Joel / lippis H&M / paita Tommy Hilfiger / shortsit Lindex / kengät Crocs
Alex / lippis H&M / paita Ralph Lauren / shortsit KappAhl / kengät Crocs
Lomamäki_099muok
Lomamäki_110muok
Hattu KN Collection / aurinkolasit Ralph Lauren / toppi H&M / shortsit H&M / sandaalit Warehouse Brand Outlet / laukku Longchamp

Kotieläimistä päästäänkin sujuvasti takkuista aasinsiltaa pitkin pieneen tukkaongelmaani. Olen viimeisen vuoden aikana asteittain vaalentanut hiuksiani ajatuksena päätyä jossain vaiheessa sellaiseen luonnolliseen vaaleaan joskaan ei blondiin, eli omaan alkuperäiseen hiusväriini. Ristiriitana ajatuksessa on se, että aiemmin vaaleatukkaisena olen kyllästynyt nopeasti ja päätynyt värjäämään kuontaloni takaisin tutuksi ja turvalliseksi tummanruskeaksi. Tällä hetkellä tilanne on juurikin kuvissakin esiintyvä oranssihtavan muodoton sekä hamppuakin kuivempi heinäkasa jota hattuni alle piilotan. Millä ihmeen keinolla pelastan tukkani saharaakin kuivemmalta tulevaisuudelta, ja mihin suuntaan lähden pelastusoperaatiota viemään? Mielipidettä siis kehiin hyvistä hiustenhoitotuotteista sekä minulle mahdollisesti sopivista hiusmalleista ja -väreistä.

5 kommenttia:

 1. mullakin on todella kuivatukka , kiitokset voimme tästä antaa vaalennukselle ! :-D
  mulla on ainakin toiminut kosteuttava shamppoo , hiusnaamio sekä öljy jota laitan latvoihin kun tukka on pyyhekuiva !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. unohtui kirjoittaa ; tietty voi öljyn kokopäähänkin laittaa :)

   Poista
  2. Pitääpä laittaa testiin eri tuotteita! Öljystä oon kuullut kyllä hyvää :)

   Poista
 2. Kokeile Aussien vaurioituneille hiuksille tarkoitettua hoitoainetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kokeilla, jospa auttaisi mun heinäkasaan :D

   Poista

Kiitos kommentista!